maanantai 14. syyskuuta 2015

hu-huu...

...täällä me ollaan vaikka hiljaa niin usein ollaankin. 
mä-en-vaan-ehdi, ja uskollinen pokkarikamerakin on hävinnyt ties taas minne joten mennään puhelimen kuvilla ja kertaalleen instagramissa näytetyillä nyt sitten.
kesälomista en kehtaa edes enää kertoa mitään muuta kuin että ihanaa on ollut, ja nyt ollaankin jo syksyssä ja arjessa.
päikkäriläiset käy päikkärissä ja on saaneet ekat flunssanenänsä, aikuiset juoksee töissä. koira köllöttelee pääosin kotona. kiirettä pitää. huh.
ajattelin kaikesta huolimatta vilauttaa kesäisiä lomakuvia muun muassa neitosista joista onkin jo tullut isoja tyttöjä. yksi treenaa kovasti kirjaimia ja toisen puhe on puolikkaita sanoja.
ja jos iso menee edellä niin pieni kyllä seuraa topakkana matamina perässä ja apinoi ihan kaiken.
voi siskokset!

4 kommenttia:

 1. Jos toinen kirjoittaa niin pitää nyt ees kommenttiRaapustaa...sun kuvat on hauskoja...sammakkoUimassa ;D ja pikkuSisko o söpö ja isosiskolla mahtava kruunu eli tukka!!! kyllä vauvat kasvaa liian nopeasti...vasta olin kade kun sie sait vauvan ja nyt se meiänkin vauvakuumeenTulostäyttää kohta jo ykkiVuotta...en ala!!! mut nautitaan Syksystä!!!!

  VastaaPoista
 2. No niinpä onkin tytöistä tullut jo ihan isoja tyttöjä! Paljon näyttää olleen myös käsillä tekemistä mitä on ihana katsoa. Kädet vaan maaliin ja luovuus valloilleen. Tervetuloa syksy ja tervetuloa takaisin blogimaailmaan/arkeen. :)

  VastaaPoista
 3. Uiva konna, useammin törmää vain loikkiviin! Tiesitkö, että nekin osaavat vinkua, outoja kavereita.

  En koskaan lakkaa ihastelemasta noita teidän tyttöjen vaatteita ja niiden yhdistelmiä.

  VastaaPoista
 4. Ihania neitejä! Vähän samaa itselläkin että aika vaan hujahtaa hullua kyytiä mut mitään kummempaa ei tapahdu että siitä jaksaisi blogiin näpytellä =D Tuo instagram on kyl kiva paikka!

  VastaaPoista