keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

voi koiruus

nyt on kyllä vähän masentavaa, vaikka ulkona onkin kevät ja lämmin ja puissakin on jo melkein lehdet.
meillä on nimittäin sairastettu oikein urakalla: viime viikolla isosiskolla oli korvatulehdus ja pikkusiskolla silmätulehdus. nyt on sitten aikuisten vuoro sairastaa. tuntuu kirjaimellisesti siltä kuin pää poksahtaisi kohta, eikä kurkkukaan ole mikään lievä kaktus vaan ihan turbokaktus.
voi plööh miten kurja olo.

kaikista kurjinta on kuitenkin se, että eilen illalla pikkukoiran masusta löytyi pahkura.
siis apua.
tänään se kiikutettiin eläinlääkärille heti aamusta, ja nyt pitää pitää peukkuja että kyseessä on vaan hormoniturvotus eikä mikään vakavampi. tai jos on vakavampi niin hyvälaatuinen sellainen.
ensin mennään kuukauden lääkekuurilla ja sitten selviää tehdäänkö lisäkokeita.
voi toista, vaikka vanhahan se jo alkaa olla, Armi-pitko.

saa taas vähän perspektiiviä arkeen kun muistaa miten tärkeitä eräät oikeasti ovat, ja miten kamlaa olisi jos niistä joutuisi luopumaan liian aikaisin.

6 kommenttia:

 1. No voi teitä ja pitkoa :( toivotaan parasta!

  Meillä Rossulta löytyi myös viime vuonna paise vatsasta..leikattiin pois ja nyt koira voi hyvin. Ei tosin tiedetä oliko huono-vai hyvälaatuinen kasvain, koska näytettä ei lähetetty tutkittavaksi. Näytteen analysointi olisi ollut leikkauksen jälkeen vielä todella kallis. ..ja lopputuloshan olisi joka tapauksessa ollut sama.. eli odotetaan mitä tuleman pitää.

  Se on jännä, kuinka itsestäänselvyys se koira on tuossa vieressä. Ei sitä ajattele, että joskus olisi toisin. Sitten kun käy jotain vakavampaa, niin iskee aikamoinen shokki ja paniikki päällensä.

  Jaksamisia ja parempia vointeja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ilona!
   Onneksi nää ei aina oo mitään vakavia juttuja, vanhoilla koirilla kai tulee aika useinkin kummallisia patteja.
   Sitä vaan helposti aina miettii pahinta vaihtoehtoa.
   Peukut pystyyn ja toivotaan että tässäkään ei ole mitään vakavampaa kyseessä!!!

   Poista
 2. Apua! Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Pienistä karvakavereista luopuminen on aina surullista. Aurinkoista kevättä kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
 3. Löytyipäs täältä kiva blogi. Ehdin lueskella jo vähän eteenpäin ja itse tykkään todella paljon tällaisista aidoista blogeista, jossa eletään just sitä tavallista arkea :) Paranemisia sinne, ihan jokaiselle!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut!
   Olipa kiva että löysit tänne, tervetuloa :D

   Poista