torstai 22. tammikuuta 2015

ipanat senkun kasvaa

tämä viikko on ollut puhtaasti kotiarkea.
välillä vähän väsynyttä, päänsärkyistäkin, mutta onneksi viimeinkin myös lumista ja talvista.
ihanaa että on edes hetken aikaa kunnolla kylmä ja lunta niinkuin tammikuuhun oikeasti kuuluu. tänään hankittiin punaiset posket pulkkamäessä, valkoinen sää tuntuu luksukselta harmaan jälkeen.

viikon suuri uutinen kuultiin eilen:
Iris on saanut päiväkotipaikan ja aloittaa samassa päikkärissä Astridin kanssa jo viikon kuluttua - hui hui hui! neiti ei siis enää ole mikään pikkuvauva, kai se on nyt sitten vaan uskottava, vaikkei ihan vielä haluaisi.

omat työkuviot ovat menneet tämän äitiysvapaan mukana kokonaan uusiksi.
vanhaan työpaikkaan ei ole palaamista ennen elokuuta (jos silloinkaan), joten freelanserina siis mennään tämä kevät. jotain lisuketta nykyiseen pestiin on ehkä vielä jostain kekkastava, muttei sillä onneksi ole mikään paniikki.
saa siis nähdä mitä tapahtuu työsaralla, aika kiva fiilis siitä että saa taas tehdä sitä mistä tykkää!

keväällä on muutenkin paljon mukavia juttuja odotettavana, muun muassa ensi viikonlopun äiti-tytär-retki Helsinkiin, sekä helmikuussa Tukholmassa avautuva Louise B:n näyttely.
oujee.

5 kommenttia:

 1. Nyt sulla on aikaa myydä se vauvamaalausjutska!

  VastaaPoista
 2. Hmm,toivottavasti kaikki on hyvin, vaikkei blogi olekaan hetkeen päivittynyt. Alkoi tulla jo ikävä ja päätin tulla kurkkaamaan ja kyselemään kuulumisia... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei voi että, ihanaa, kiitos <3 Meille kuuluu pelkästään hyvää, mutta hirmu kiireistä! Blogi on valitettavasti jäänyt paitsiolle, ei vaan oo ehtinyt, mutta yritän petrata!! :D

   Poista
 3. Piti tulla katsomaan/kysymään, että mitä teille kuuluu kun ei ole kuulunut.
  Toivottavasti kaikki on hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää kuuluu, pelkästään hyvää. Ajanpuutetta, liikaa tekemistä, huh-huijaa. Huomenna kaivan kameran esiin :) Ihana kun kysyit <3

   Poista