sunnuntai 18. tammikuuta 2015

instant elämä

.
...tai parempi harvoin kuin ei ikinä. 
tai tulipa taas bloggaamiselle taukoa.
tai kahden kanssa on kiireisempää.

no, en syytä paussista muuta kuin kökköistä kameraa sekä joulupukin tuomaa uutta puhelinta joka tekee instagramissa roikkumisen huomattavasti aiempaa miellyttävämmäksi.
joulusta ei kai enää tässä vaiheessa tammikuuta kehtaa puhua, uusivuosi vaihtui nukkuessa ja töitäkin on tehty melko paljon sitten viime päivityksen.

tammikuuhun on mahtunut myös ihana viikonloppumatka Köpikseen ystävien kanssa, flunssaa, kolmivuotiaan uhmakiukkua ja sisaruskinastelua sekä leikkimistä, leikkimistä ja leikkimistä. nukkekoti, legot sekä kaikenlainen rakentelu ovat tällähetkellä Astridin suosikkijuttuja.
pikkusisko taas ravaa ympäri huushollia ja tyhjentää hyvin päättäväisesti laatikoita ja hyllyjä sekä pölpöttää omiaan.
ulkona on vähän lunta ja enemmän plusasteita. tylsää talvisääksi, mutta onneksi on kuitenkin päästy jopa kahdesti pulkkamäkeen!

tänään kävin Astridin kanssa kirppiksellä ja hauskassa hedelmäleikkipuistossa Liljeholmenissa.
kirpulta tarttui mukaan hillitysti juttuja, onneksi, koska joulun tavaraähkystä ei todellakaan ole vielä selvitty. lähdettiin hakemaan legoja, ja niitä me myös kotiin kannettiin. eikä muuten mitä tahansa legoja vaan pussillinen ihania ihania lapsuuden Fabulandeja! oijoi!

4 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä sympaattisimpia legoja koskaan, olen saanut joskus lapsena leikkiä isompien serkkupoikien Fabu-legoilla, nyt niillä leikkivät serkun lapset, aika rentoniskaisia niistä on tullut, pää kenottaa aina milloin mihinkin suuntaan.
  Hyvä löytö, ovat tosi keräiltyjä ja hinnoissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Harmi ettei näitä enää valmisteta, tuntuu että lapsille on nykyisin tarjolla vain joko-tai-poika/tyttölegoja vaikka asisn pitäisi olla ihan päinvastoin. Go Fabuland! :D

   Poista
 2. Tuommoisia hedelmäleikkipuistoja Suomeenkin! Usein näkee vain sellaisia tylsiä "kuvastosta suoraan" leikkitelineitä yms. Nuohan inspiroisivat mielikuvitusta paljon enemmän.
  Niin hei, tervetuloa takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä tosi hilpeä puisto, jonne mennään varmana uudelleenkin! Itseeni uppoaa aina kaikenlainen ruokaimitaatio, ja aloin jo mielessäni suunnittelemaan leivosleikkipuistoa, jätskileikkipuistoa....:D
   Ja kiitos, tänne olikin jo vähän ikävä :)

   Poista