maanantai 8. joulukuuta 2014

viikonloppuna

...tai tarkemmin ottaen kahtena sellaisena, tämä postaus aloitettiin nimittäin jo joskus toissa viikonloppuna, enkä sitten ole ehtinyt. jaksanut. ehtinyt.
kamerakin on nykyisin vähän turhan jähmeä ja kuvista tulee liian helposti epätarkkoja. pitäis viedä huoltoon.
seli seli.

eilen leivoin Astridin kanssa piparkakkuja. ne kuuluukin leipoa hyvissä ajoin mutta olen tullut siihen tulokseen että myös niiden syömisestä nauttii kaikista eniten muutama viikko ennen joulua, itse jouluna ei niihin jotenkin vaan ehdi keskittyä.
apuri oli tällä kertaa oikein hyvä apu, varsinkin koristeluvaiheessa, eli touhu ei siis mennyt ihan pelkästään taikinan syömiseksi, vaikka sitäkin saattoi tapahtua.

kolmivuotiaalla on tällä hetkellä päällä känkkäränkkä-vaihe: kaikki ärsyttää, myös jokapaikkaan nopeat pikku sormensa änkevä (ja nykyisin myös hyvin nopeasti jokapaikkaan kävelevä) pikkusisko, joten sisarukset on alkaneet nahistelemaan. huh-huijaa!
onneksi tytöt ovat alkaneet myös leikkimään keskenään - vitsit että on hauska seurailla pikkutyttöjen kahdenkeskisiä juttuja!

1 kommentti:

  1. Toi on kyllä ihan totta. Ei niitä pipareita ja joulutorttuja jaksa jouluna syödä. Pitäisikin kaivaa jostain kolme tuntia aikaa ja väsätä piparkakkutalo aikaiseksi. Mistähän niitä tunteja saisi. Toki kai se menisi vauva kantorepussa tai sitterissä toisella jalalla heiluttaenkin :D

    Huikea tuo ananas muuten :D

    VastaaPoista