maanantai 8. syyskuuta 2014

maalaamassa

yritän tehdä Astridin kanssa mahdollisimman usein kahdestaan juttuja, koska huomaan että pikkusisko aiheuttaa aika ajoin mustasukkaisuutta. sitäpaitsi minustakin on kiva välillä keskittyä vain yhteen lapseen kerrallaan ja oikeasti ehtiä kuuntelemaan kolmivuotiaan ajatuksia. eilen vein typyn (ja Hello Kitty-käsilaukun) Moderna Museetiin lasten opaskierrokselle ja maalaamaan museon inspiroivaan työpajaan.
se näytti tältä.

ps.kotimatkalla ihasteltiin aina yhtä kiehtovaa sergelin torin vesiputousta alhaalta käsin. kunnon tukholma-klassikko!

10 kommenttia:

 1. Ihastuttava lattia, heti rupesin haluamaan tuollaista työpaikan askarteluhuoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikös ollutkin? ja myös aika käytännöllinen lattia kaiken lisäksi, ei haittaa jos vähän maalit roiskuu ;)

   Poista
 2. Täti Porista taas kiitelee ihanista kuvista!!

  VastaaPoista
 3. Tuohan kävi nyt helposti. Aiemmin kone käski kirjoittaa tekstiä joka näytettiin niin nopeasti etten ehtinyt juuri reagoimaan ja luulin jo että olen liian vanha tähän. Olen todellakin päivittäin seurannut blogia ja yllyti jo sisaresikin avaamaan oman jotta saisin tietää heidänkin kuulumisiaan. KIITOS RAKKAAT!!!

  VastaaPoista
 4. En tiedä miten sen teet, mutta onnistut jokaisella kuvakimarallasi piristämään päivääni. Sellainen energiabuustaus. Tähän kun lisätään söpöjä muksuja ja taidetta, herkku on valmis! Yksi piristävistä jutuista on todennäköisesti se, että uskallat käyttää värejä kuvissasi, kuvata värejä. Niin monessa blogissa ollaan menty vaalean pelkistettyyn värimaailmaan, kaikessa. Joten vastavirtaan soutamisesta suuri kiitos. Ja mukavaa alkanutta viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS, olipa ihana kommentti <3

   Usein värit vain tulevat mukaan kuviin, mutta nyt kun sen sanoit, ehkä niiden kuvaaminen vähän kompensoi sitäkin että oma maalaminen ja värien käyttö on jäänyt vähemmälle viime aikoina.
   Ja jostain ne värit on näköjään vaan revittävä, hih!

   Mukavaa alkanutta viikkoa sulle myös :)

   Poista
  2. Hmm, totta, tuo saattaa olla syy miksi haet värejä ympäristöstäsi. Ja hyvä niin! Täällä kun tarvitsee muutkin väriä elämään! :)

   Poista