keskiviikko 20. elokuuta 2014

snacka om sötisar

vapaasti suomennettuna: eiks ookki söpösiä? bobo chosesin vaatteet on ihan mielettömän ihania, vaikka olenkin vähän hitaasti herännyt tajuamaan sen tosiseikan.
onneksi on nettikirppikset joista saattaa hyvällä tuurilla löytää vaikka sitruunamekon. merkin uusi mallisto ei sekään ollut hassumpi. kas kas, Iriskin sattui juuri sopivasti kasvamaan vanhoista vaatteistaan ulos joten olikin korkea aika hankkia uusi body. tai kolme.

Astrid peri Magnuksen vanhan työpöydän josta on tehty virallisesti "pysselbord" eli askartelupöytä, maalikerrosta vajaa sellainen. väriksi ei kuulemma kelpaa mikään muu kuin punainen (no eipä ollut yllätys), mutta onhan niitä punaisen sävyjä maailma onneksi täynnä. saa nähdä mikä valitaan.
tai kuka valitsee.

ja on noi naperotkin niin vaan ihkuleita vaikka itse sanonkin. yksi täyttää huomenna kymmenen kuukautta ja on salamaakin nopeampi ryömimään, toinen kipittää ympäri huushollia minni hiiri-korvat ja balettiasu päällään ja tanssii.

ps. mun piirtämistä hahmoista on tänä syksynä tulossa tyynyjä! pingu passaa aika kivasti mr.frank foxin kaveriksi soffalle, eiks?

6 kommenttia:

 1. Ihania pikkuisia ja kivoja nuo tuotteet myös. Pingu ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana Pingu! Ja tuo teidän tyttöjen huone on myös ihana! Ja tytöt tietenkin:) Meilläkin täällä aika usein ballerinoja ja trapetsitaiteilijoita ja vaikka mitä prinsessoja..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huoneen sisus on ollut vähän hakusessa, mutta nyt siellä alkaa olla mukava fiilis :) Ihanaa miten lapset nappaa noita rooleja. Meillä oli pitkään eemeli-kausi (taitaa olla välillä vieläkin) joten minni hiiri oli ihan tervetullut vaihtelu!

   Poista
 3. Söpösii on Pingutkin! Ja kiva uusi vaatetuttavuus minulle :)

  Mukavaa alkava syksyä, sinun päivityksiä olen kovasti kaipaillut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 ja hitsi että pitäis kyllä yrittää päivittää vähän ahkerammin. Täällä on menossa tyh-jen-nys/siivous ynnä muu hössötys joten koneelle joutaa harvemmin. Yritän vähän tiivistää tahtia :D

   Poista