sunnuntai 3. elokuuta 2014

lomakuvia

noniin, suomenlomalta on palattu kotiin Tukholman hikiseen kaksioon. onpas täällä kuuma!
hellettä ja kesää siis vielä piisaa vaikka huomenna alkaakin arjen pyöritys kun yksi meistä palaa töihin. hah, onneksi se en ole minä, vaikka paljastettakoon tähän samaan syssyyn että itseasiassa aloitan ihan kohta uuden työn freelanserina haaveiden työpaikassa, jee!
uusia tuulia siis odotellaan ja elokuun viileneviä iltoja on ehkä jo vähän ikävä, samoin villapaitaa ja farkkuja, mutta enpäs valita kun näitä helteitä tulee kuitenkin talvipakkasilla muisteltua kaiholla.

jokatapauksessa kameran-tyhjennys-osa-yksi-lomakuvissa kohteina tykkimäki, jossa neiti vauhtihirmu pääsi taas vauhdin makuun (karusellin kyytiin ei enää edes suostuttu ja satujunassakin vaan haukoteltiin) sekä sunnuntaisen autio Loviisa jossa Tuhannen tuskan kahvilan bebet tekivät makumuistiin pysyvän jäljen. suosittelen!

4 kommenttia:

 1. Seuraavan kerran tiedän mitä teen Loviisassa. Terveisin nimimerkki elin lapsuuteni bebe-leivoksilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. toi kahvila on toooooosi ihana paikka! inspiroiduin noista bebeistä itsekin niin paljon että oli pakko testata leipomista kolmivuotissynttäreille. kröhöm, pitää ehkä vähän treenata sitä vielä...;)

   Poista
 2. Ihan olet miltei naapuri kaupungissa vieraillut :) Loviisassa en olekkaan itse käynyt koskaan! Pitäisi tehdä lista suomalaisista paikoissa joissa vierailla ensi kesänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me pyörittiin siinä lapsuuskodin lähimaastossa lomalla! ollaan siis varmaan samojen seutujen kasvatteja? Loviisa oli kiva, harmi vaan että oli sunnuntai ja pikkukaupunki vähän hiljainen.

   Poista