lauantai 7. kesäkuuta 2014

ruokaa, ruokaa ja ruokaa

tukholman kungsträdgården on ollut tällä viikolla yhtä isoa ravintolaa, kun smaka på stockholm-tapahtuma on ollut käynnissä. taattua vaihtelua makaroonilaatikkolounaaseen, jee.

torstaina kävin Iriksen kanssa lounaalla, ja eilen käväistiin koko perhe syömässä kansallispäivän eli vapaapäivän kunniaksi. meni kyllä taas purilaisten puolelle meidän maistelut, itse ainakin halusin ehdottomasti testata jo kulttimaineeseen nousseet Flippin´ burgersin burgerit.
paikkaan on oikeasti aina jono, ja niin oli nytkin, mutta sitä suuremmalla syyllä oli päästävä maistamaan näitä suuren suosion saavuttaneita maagisia purilaisia, joiden salaisuus lienee yksinkertaisuus - luulen että aika moni hipsterisydän on valloitettu tällä simppelillä mutta toimivalla makuyhdistelmällä.
ja hei, olihan ne ihan älyttömän hyviä, kannatti siis vähän hifistellä ja jonottaa puolituntinen.

toinen suosikki oli intialainen fast food. granaattiomenalla maustettu vegepurilainen upposi mangolassin kyytipoikana. tai toisinpäin. muuta ei sitten mahaan mahtunutkaan.
tyytyväisin oli kuitenkin ehkä Astrid joka sai viimeinkin kaihoamansa punaisen jäätelöannoksen.
siitä on puhuttu vielä tänäänkin.

ps. tätä postausta kirjoittaessa tuli ihan ka-ma-lan kova nälkä.

4 kommenttia:

 1. Ka-ma-lan kova nälkä tulee tätä lukiessa! Olen blogissanikin joskus maininnut että olen kova tyttö syömään hampurilaisia. Ihanat kirsikkapökät pienellä.

  VastaaPoista
 2. Vieläkö teille toimitetaan se sellanen vegelååta viikoittain?

  VastaaPoista
 3. No todellakin tuli nälkä ja kaiken lisäksi vielä hampurilaisiin! Tuskin koskaan syön niitä, mutta tuollaisia voisi syödä mennen tullen :)

  VastaaPoista
 4. Nälkä todella kurnii juuri nyt, että... :) Eli pahoja tällaiset postaukset. Mutta hyvältä näyttää ♥ Tulholmaan matkataankin parin viikon päästä :)

  VastaaPoista