tiistai 3. kesäkuuta 2014

kesäkuulta

terveisiä kesäkuun puolelta. flunssa se vaan istuu sitkeässä ja olo on edelleen tukkoinen, mutta muuten meillä eletään normaalia arkea: soijamakaroonilaatikkoa, parvekeretkiä ja harvinaista herkkua eli itseleivottua pullaa. yhden konttausharjoitukset jatkuvat, toinen haaveilee jäätelöstä (tarkemmin ottaen punaisesta jäätelöstä), ja itse olen edelleen keväässä vaikka ollaan jo kesäkuussa. se voi kyllä johtua siitä että ruotsissa kesälomat alkavat vasta muutaman viikon kuluttua, eli täällä paahdetaan vielä kouluissa täyttä häkää.

ps. ihanat ihanat kirjainkorvikset on tietty täältä. kiitos, Piia!

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti flunssa lähtee kesälomailemaan toisiin maisemiin ja pääset nauttimaan kesäkuun iloista. Allergisena, silloin tällöin melko tukkoisena, olen huomannut, että tuo Astridin vinkki jäätelönsyönnistä kyllä helpottaa kummasti oloa, ainakin hetkeksi ennen seuraavaa jäätelöä. Ties vaikka juuri punainen jäätelö olisikin se paras flunssanpoistaja.

  VastaaPoista
 2. jäätelöllä on useimmiten ihmeellisiä parantavia vaikutuksia :D

  VastaaPoista
 3. En ole minäkään vielä sisäistänyt että on jo kesä, jotenkin synnärillä olo sai ihan sekaisin. Sama kävi esikoisen kanssa kun se syntyi elokuussa, syksy tuli ihan varoittamatta silloin ja oli tosi vaikea hyväksyä että kesä oli ohitse =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä - muutenkin noi vuodenajat vilahtelee nykyisin kumman nopeasti. sillon kun oli lapsi kesät tuntuivat ihan loputtoman pitkiltä, talvista puhumattakaan :D

   Poista