tiistai 17. kesäkuuta 2014

kesää

kesä pitää kiireisenä ja bloggaustahti on taas vähän harventunut, joten täältä taitaa olla luvassa enemmänkin tällaisia koko viikon kuvakoostepommeja.
kuluneiden päivien kohokohtia ovat olleet kolmivuotiaan hilpeät pääjalkaiset, päikkärin kevätjuhlat (ja ihan vaan muutama tippa linssissä), gröna lund ja vauhtihirmuksi osoittautunut Astrid (karuselli oli ihan trååååååkiiiiiig, mustekala ja leppäkerttu sen sijaan saivat ipanan kirkumaan riemusta). tyttöjen serkku kävi meillä yökylässä, sekin oli kaikkien mielestä aika ihanaa.

muuta noteerattua:
Iris osaa jo ihan selvästi sanoa äiti, ja Magnukselle kuulemma pappa. konttausharjoitukset jatkuvat sitkeästi ja kohta tulee jo 8kk täyteen. Astridilla taas on meneillään äkäpussikausi. sekin on tavallaan vähän hilpeää, toinen kun on ihan superkiukkuinen koko ajan pienenpienistäkin jutuista. tavarat sinkoilee sinne tänne ja "mamma du är jättedum" on päivän lause.
jaahas. kai se siitä kohta rauhoittuu?

ps. muistaessani vielä huikkaan että viljamin puotiin on saapunut uusien vaatteiden lisäksi erä monivärisiä kuokkavieraita, suuria pandoja ja hattarakekkerit-kuosia puuvillan muodossa! jee!

1 kommentti:


  1. Oho. Onko Iris tosiaan kohta jo 8kk!!?
    Kylläpä on hujahtanut aika.

    Mahtava tuo ensimmäinen kuva. Mä tykkään sun kuvapläjäyksistä. Aina piristäviä.

    VastaaPoista