maanantai 19. toukokuuta 2014

partsilla

eilen fikailtiin ensimmäistä kertaa parvekkeella - virallinen parvekekesä on siis viimeinkin alkanut, ihanaa!
meidän parveke on hyvin iso ja hyvin kuuma, joten ihan kamalasti siellä ei tule oleiltua pahimman paahteen aikana. akuutissa hankinnassa onkin riittävän suuri kangas, jonka voisi virittää vinokatoksi niin että lasten kanssa voisi olla partsilla päiväsaikaan ilman tsiljoonaa suojakerrointa ja tuskanhikeä.

itse olen ollut sokeri-ynnä muussa herkkulakossa pääsiäisestä lähtien, ja sokerihammasta ei enää kolota ollenkaan, jee, hyvä minä. ihan totaalisesti en kuitenkaan aio herkuista luopua joten yksi pienen pieni pain au chocolat oli fikahetkeen saatava. aah.
ja onneksi nautittiin eilen sillä tänään on ollut harmaata ja sadetta ynnä pieni vaativa kuumepotilas. huh-huijaa.

7 kommenttia:

 1. Pikaista paraneista pienelle kuume potilaalle... Hassu sana tuo "fikailtiin", itse asiassa niin hassu etten meinannut tajuta :D Karvakamulle rapsutukset... niin sydän sykkii näille mäykyille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi kuume olikin näköjään vain muutaman päivän juttu, tänään meillä voidaan jo paremmin! Hih, mun suomi-ruotsi-sekakieleen on juurtunut toi "fika" kahvittelun tilalle :) Ja mäykyt on kyllä ihan parhaita, teidän on i-ha-na <3

   Poista
  2. Täällä Etelä-Karjalassa ei ruotsin kieltä kuule :D

   Poista
 2. Mikä toi iiiiihana kukka on ekassakuvassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se oli joku vuori-joku-joku, kummasti helteessä nimi unohtui samantien. myyjä vakuutti että kestää hengissä meidän paahteisella partsilla - toivotaan! :D

   Poista
  2. Ostitko sen mikä-mikä maasta :) ?

   Poista