keskiviikko 28. toukokuuta 2014

niisk ja sniff

meillä ollaan hikoiltu helteessä ja oltu ihan tajuttomassa flunssassa, voi plööh tätä räkää, yskää ynnä kolottavia jäseniä. itse olen toistaiseksi säilynyt puoliterveenä, mutta eilen kurkkuuni majoittui kaktus. ei yhtään kivaa.
magnus-raukka taas sairastaa aina pohjamutia myöten ja ihan tasan kaikki lastentaudit jotka päiväkodista meille kulkeutuvat. Astrid on onneksi jo terve, Iris-raasu taas ihan nuhainen ja reppana. niisk, ehkä tää tästä!

muuta tapahtunutta:
Iris on saanut oman syöttötuolin ja treenaa istumista reippaasti.
Astridin tukka pitäisi parturoida mutten edellenkään raaski - samalla katoavat ihanat kiharat.
sitten on käyty kaupassa ja jätskinhakureissulla apurin kanssa, kasattu parvekkeelle kahluuallas (näköjään siksi että kepit ja kivet pääsevät uimaan) sekä puettu pipoa ja lisää vaatetta päälle sillä eilen ja tänään onkin taas ollut ihanan kylmä.

3 kommenttia:

 1. Teidätkin tavoittanut tämä toivoton tauti, täällä olen sohvan nurkassa maannut VIISI päivää. Piti jopa Viikarin mennä mummolaan kun ei kertakaikkiaan sohvalta pystynyt edes ruokaa laittamaan ja Hra B iltavuorossa... Toivottavasti parannutaan kaikki JA PIAN!

  Pelkäsin aivan samaa tukan leikkuussa Neitokaisella 9 vuotta sitten... Vaan toisin kävi. Leikkasin polkkatukan hänelle ja PAM! Tukka veti ihan kiharaan samantien :O vaikka luulin, että suorat haivenet jää! Heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, viisi päivää on pitkä aika, varsinkin kun pitää huolehtia lapsesta. me ollaan onneksi tähän saakka pystytty jotenkuten vuorotellen sairastamaan....! nyt (tai vasta) onneksi jo helpottaa täällä päässä, tänään on ollut ensimmäinen päivä ilman kurkkukipua, JEE ;)

   Poista
  2. Kiva kun sielläkin parannuttiin pikku hiljaa! Minulla meni 1,5 viikkoa kaikkiaan ja vieläkin mahakipeä aina kun syö. Sain jonkin bakteerin vielä suolistoon, eli antibioottia joutui syömään... kauheita pöpöjä on välillä liikenteessä!

   Poista