tiistai 20. toukokuuta 2014

hyppijä

 
jos eilinen olikin pelkkää sadetta ja kuumetta, on tänään onneksi riittänyt aurinkoa ja energiaa. 
Astrid rakastaa sängyllä hyppimistä, varsinkin kun sillä saa pikkusiskon kikattelemaan hervottomasti. lisäksi on syöty parsaa lounaaksi ja otettu varaslähtö mansikkasesonkiin - ihania kesän makuja. 
Iris täyttää huomenna jo seitsemän kuukauttta, ajatella! neiti hymy matelee mielellään lattialla ja nuohoaa aika kiitettävästi mukaansa kaiken pölyn ynnä leivänmurut, sekä on yllättävän nopea liikkeissään.
luulenpa että kohta mennään ja lujaa!

ps. lupasin huikata kun lisää suunnittelemaani kuokkavieraat-kangasta on tulossa myyntiin.
no nyt huikkaan, sitä on nimittäin ennakkomyynnissä Viljamin puodissa, jonne näinä päivinä ilmestyy myös kuokkavieraat-julisteita. klik klik.

4 kommenttia:

 1. Tuo sisarusten välinen ystävys on aina ihanaa katseltavaa. ^^
  Mansikoita en ole vielä itse maistellut vaikka ne espanjalaiset herkullisilta kaupassa näyttivätkin.
  Voihan helle ja kuumuus! Hyvää ja energistä viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, näitä tyttösiä on mahtava katsella, niillä on tosiaan hauskaa yhdessä! :) Hyvää ja aurinkoista viikkoa sulle myös!

   Poista
 2. Mansikkaetkot kuulostavat hyviltä.Vaikka usein se on niin, että kuulostaa ja näyttää paremmilta kuin on. Siis esim espanjalaiset mansikat. Suomalaiset vaan on parhaita. Entä ruotsalaiset mansikat, millaisia ne on?
  Monta sanaa mansikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nää mansikat oli lähikaupassa tarjouksessa ja maistuivat ihan siltä miltä pitikin, ei mitään espanjan mauttomia jättimöhkäleitä. taisivat olla hollannista, ja mä meen hakemaan kyllä niitä tänään lisää.

   ja hei ruotsalaiset mansikat ei TIETENKÄÄN oo yhtä hyviä kuin suomalaiset ;)

   Poista