tiistai 29. huhtikuuta 2014

huhtikuuta

ihanat kevätpäivät ja aurinko ovat huumanneet meidätkin, ja bloggaustahti sen kun vaan hyytyy. viikonloppuna pyörittiin kotona ja kavereilla ja kamera oli laiskanpuoleisesti menossa mukana.
vaan eipä meille sen kummempaa kuulu, parveketta pitäis kunnostaa kesää varten ja viljellä muutakin kun lähikaupan yrttejä. astrid unelmoi anglybööds-potkulaudasta ja iris kasvaa hurjaa vauhtia ja on osoittautunut hyvinkoulutetuksi linssiluteeksi - kamera esiin ja muikea hymy on taattu.
vaikka sen te taisittekin jo tietää?

6 kommenttia:

 1. Ihanat keväiset kuvat!! Ja tuo hymy..<3 Sama juttu täällä,päivät loppuvat nyt entistä nopeammin kesken! Kuvia kyllä olisi mutta ei aikaa siihen että saisin ne blogiin asti..:) Meillä viljellään nyt vaan lähikaupan basilikaan ja rucolaa,ne riittävät hyvin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä, nyt pitääkin oikeasti nauttia keväästä irl, bloggaamaan ehtii myöhemminkin :D luulen että meilläkin mennään pitkään kauppayrteillä. tai ainakin niin pitkään kunnes näivettyvät...!

   Poista
 2. En kestä kuinka ihana (Tää on varmaan mun vakiolausahdus täällä :)
  Ihan huipputyyppi tuo linssilude.

  Lähikaupan yrtit parvekkeella on tosi jees. Malttamattoman ihmisen vaihtoehto. Täällä yks sellainen. Ei yrtti vaan malttamaton.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä viljelin yhtenä vuonna (mutta huom., vain yhtenä!) tomaatit, kurkut, basilikat sun muut mintut siemenistä saakka, ja sinä vuonna saatiin kyllä aika mahtava parvekesato. toisaalta se olikin ennen kun lapset syntyivät.... nyt noi kauppayrtit taitavat viedä pidemmän korren, kunhan pysyisivät hengissä.

   hih, Iris on aikamoinen hymytyyppi :D

   Poista
 3. Mä niin hitokseen tykkään sun ottamien kuvien kuvakulmista! Ne on erilaisia, jännittävi! Ja aivan mahtava tuo pikkaraisen linssiluteen hymy! :)

  VastaaPoista