perjantai 21. maaliskuuta 2014

viikolta

kulunut viikko jotenkin vaan hujahti.
koko alkutalvikin vaan mennä hujahti ja jossain välissä iris on ehtinyt kasvaa jo viisikuiseksi - apua, iik, kohtahan se istuu jo syöttötuolissa! neiti on kyllä aikamoinen linssilude, vaikea olla laittamatta vauvakuvia jakoon - arvatkaapa vaan kuinka monta (tsiljoonaa) sellaista meillä on?

tähän viikkoon on mahtunut ainakin vauvauinti, työpaikalla piipahtaminen vauvan kanssa, yksi hyvä taidenäyttely ja paljon kahvia. sää on ollut ihan hassu: eilen oli niin paljon lunta ettei vaunuilla meinannut eteenpäin päästä - tänään oli lämmintä kuin toukokuussa ja leskenlehtiä maassa eikä lumesta enää tietoakaan. eikä mulla sen kummempaa asiaa ollutkaan, mutta ehkä sen jo tästä sää-aiheisesta jaarittelusta ymmärsikin.

ps. huomenna on ohjelmassa lastenvaatekirppis, muuten viikonloppu on pyhitetty jollekin vielä määrittelemättömälle kivalle. ihan parasta ettei meillä ole mitään suunnitelmia,  just go with the flow - aaah!

6 kommenttia:

 1. Hei! Suosittelisitko kirppareita tukholmasta? Erityisesti lastenvaatteita myyvät kiinnostaisivat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi! kurkkaappa nää vanhat postaukset:

   http://perhonenlensi.blogspot.se/2012/03/lauantai.html

   http://perhonenlensi.blogspot.se/2012/03/kirppisretki.html
   (tuolla vårbergissä en olekaan aikoihin käynyt, siellä oli ainakin ennen muinoin lauantaisin hyvä tehdä löytöjä)

   http://perhonenlensi.blogspot.se/2012/03/ostoksilla.html

   http://perhonenlensi.blogspot.se/2014/02/slussen-nacka-slussen.html

   http://perhonenlensi.blogspot.se/2014/01/voi-nolo.html

   ...täällä ei ole oikeastaan ollenkaan sellaisia itsepalvelukirppiksiä kuin suomessa, mutta emmaukset ja myrornat myyvät usein lastenvaatteita. toi nackan mollamaia on myös tosi kiva, ja sieltä löytyy paljon pop:in vaatteita, katvigia, haalareita, kenkiä, leluja....vaikka mitä kohtuuhintaan. aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen.

   ja jos tulee viikonloppuna, niin kannattaa tsekata nää:
   http://www.stockholmsmarknader.se

   toivottavasti teet hyviä löytöjä!

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti! Muutimme Tukholmaan puolisen vuotta sitten ja nyt vajaa kolmekuisen pojan kanssa äitiyslomaillessa on aikaa lähteä kiertelemään kaupunkia ja kirppareillekkin ;)

   Poista
  3. Eipä kestä! Ja hei mahtavaa, tervetuloa kaupunkiin :D

   Poista
 2. Mä jaan tuon viikon hujahtamisen kokemuksen kanssasi. Siis mä en ymmärrä kuinka nopeasti aika on voinut mennä. Meillä on talossa uusi mahtava pötkylä ja elämä on vapaampaa ja meno helpompaa kuin edellisen kanssa. Ihanaa kerrassaan. Meillä siis kauppailuja, vaunulenkkejä, ravintoloita ja muuta nyt viikon aikana tehty..(mitä ei edellisen kanssa tullut kuuloonkaan). Ihanaa ihanaa. Ja aurinkokin paistaa ja ulkona on ainakin 10 astetta lämmintä. Sanoinko jo ihanaa?

  VastaaPoista