sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

kirjapiknikki ja eläinfani

viikonloppusuunnitelmat menivät tällä kertaa uusiksi kun ei päästy katsomaan odotettua roller derby-matsia, mutta on meillä silti ollut mukavaa.
eilen viihdyttiin pitkään viltin päällä kirjoja lukemassa koko perhe - juuri sellainen ihana hetki yhdessä jonka haluaa painaa mieleensä ja muistaa kauan -  ja tänään tehtiin reippailuretki stora skugganin eli suuren metsän suureen varjoon, 4H-maatilalle eläimiä katsomaan.
eläinfani Astrid pelkäsi ympäriinsä ravaavia kanoja mutta pupu oli ihana kun sitä sai silittää.
näpit jäässä syötiin urheasti mukaan pakatut eväät, jonka jälkeen kipitettiin kipin kapin kotiin kahville lämmittelemään - vaikka sää näyttikin syksyiseltä ja leudolta, oltiin me oikeasti aika kohmeessa.

äsken kotiuduttiin naapurista. meidän taloon on hiljattain muuttanut pariskunta joka kutsui luokseen illalliselle. ihanaa tutustua uusiin ihmisiin - ja miten hyvä päätös viikonlopulle!
merkintä måste-listaan: sunnuntai-illalliset otettava tavaksi.

4 kommenttia:

 1. Aika hauskaa, että uudet naapurit tuolla tavalla kutsuvat kylään. Ei tapahtuisi suomessa ;)

  Onko tuo teidän mäykky kääpiö-mallinen? Se on supersöpön ja kompaktin näköinen paketti! (itse olen sanonut, että jos joskus vielä koira, niin kääpiömäyräkoira olisi niin pohdintalistan kärkipäässä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. me ollaan tutustuttu naapureihin ulkona koirien kautta, ja onkin ihan huippua että saatiin noin kivat uuden naapurit. illallisellekkin päästiin kätevästi kellarin kautta :D

   Juu Armi on kääpiö, vaikka tosi pieni sellainen. monet luulevat vielä pennuksi juuri ton pienen koon takia, vaikka arvon neiti täyttääkin jo kahdeksan vuotta kesällä! mutta ihana rotu on, ja ihan mahtava koira <3

   Poista
 2. Just noi samat raidalliset moniväriset sukat ripustin kuivumaan. Onkohan meillä sama miesmaku, kun on samat sukatkin? :D

  VastaaPoista