perjantai 7. helmikuuta 2014

sthlm-hki-sthlm

kulunut viikko on ollut aika haipakkaa kun on ollut vieraita kylässä ja joka päiväksi ohjelmaa. keskiviikkona lähdin vielä saatille helsinkiin Iriksen kanssa, ja tänään tultiin kotiin.
äksoni kasaantuu usein samaan syssyyn, ja vaikka onkin ollut ihanaa viettää aikaa ystävän kanssa, on vähintään yhtä ihanaa olla taas kotona.
kamera on kulkenut matkassa mukana joten postauksia on luvassa. 
aloitan viimeisimmästä.

ps. suomen tuliaisiin kuuluvat AINA vanhat klassikot ruisleipä, salmiakki, xylitolpurkka ja turun sinappi. ja vival. ja fazun marjapiirakat. ja pätkikset. 
tällä kertaa meille kotiutuivat myös tove janssonista kertova kirja sekä ruohonjuuresta löytyneet mummo ja minä-piparminttutiskiaine ja flow-piparminttu-kuorinta. kerroinko jo muuten että tykkään piparmintusta? 

pps. otsikko voisi yhtä hyvin olla kevät-talvi-kevät, tukholmassa kun mennään reilusti plussan puolella ja lumi on muisto vain. ihanaa siis että sai vielä nauttia lumimaisemista!

4 kommenttia:

 1. mä olen kuolannut noita flow.n piparminttujutskia.
  Ostamaton kun olen, en ole "ylimääräisiä" purkkeja vaan viitsinyt kaappiin hankkia. ilmankin kun muka pärjää. kerro ihmeessä kokemuksia sitten. Ja onko se syötävän hyvän tuoksuinen?

  Ja voi ihanuus tuota pientä naurispäätä. Niinkun hyvässä.
  Naurispää=mun hellittelynimi ihanille pienille pallopäille :) Kertakaikkisen suloinen.

  Täällä tainnutin pienen äkäpussin juuri manducaan. On ollut ainakin 3 minuuttia itkemättä. Eikun taas sitä mentiin... Morppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tuon flow:n tuoksu on superhyvä - siksi sen ostinkin, ja koska en ole aikoihin harrastanut vartalonkuorintavoiteita. piparmintun tuoksu on ihan parasta ihan kaikessa <3

   ja pikku pallopää pääsi käymään atskin kirjakaupassa - näyttelyyn asti ei ehditty! hihi!

   Poista
 2. Ihanaa olla reissussa, mutta ihanaa olla myös kotona :) Pikku pupulle eiku pikku budhalle maistui taas ruoka ja omat lelut hymyilytti ihan vietävästi. On ne rutiinit vaan tärkeitä tollaselle pikkuihmiselle. Ja nyt täytyykin siirtää jo kaikki alle 75cm olevat tavarat piiloon. Kohtahan se teilläkin alkaa, eteneminen :)
  Mutta kylläpä oli NIIN PIRISTÄVÄÄ käydä kulttuurin kehdossa fiilistelemässä. Kumartaa ja kiittää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kiitos ja tulkaahan uudelleen! vaikka nyt taitaa olla meidän vuoro tulla teitä moikkaamaan :)

   Poista