tiistai 11. helmikuuta 2014

slussen-nacka-slussen


solsidanin juna saltsjöbanan lähtee slussenilta ja vie ohi nackan ja sicklan. 
nackassa on kiva sympaattinen lastenvaatekirppis mollamaia, jonne tehtiin viime viikolla päiväretki.
kamera pääsi esiin vasta viereisellä sicklan ostarilla sekä slussenilla, joka on paikkana samalla kiehtova ja pelottava, varsinkin maanalainen bussiasemansa, sen läpi kiiruhtava ihmismassa ja törkyiset kolkot käytävät.
slussen ja sen uudelleenrakentaminen ovat olleet pitkään tapetilla tukholmassa - saa nähdä millaiseksi paikka muuttuu ja mitä siitä säilyy.

mollamaia-kirppiksellä oli vaikka mitä kivaa, muun muassa pari palapeliä Astridille joka on juuri oppinut viihtymään puuhan parissa, sekä herkullisen pinkki plyysipaita jota ei vaan voinut vastustaa, olkoon sitten vaikka tulevan ystävänpäivän kunniaksi.
mikäli lastenvaatekirppikset ja second hand kiinnostavat, suosittelen lämpimästi mollamaiassa piipahtamista -  siellä on nimittäin hinnatkin kohdillaan.

ps. mie-le-tön-tä miten paljon osallistujia sateentekijät-arvonnassa on - hui, taitaa kuulkaa olla tämän blogin tähänastinen ennätys!
ja lämpimästi tervetuloa siis myös teille, uudet lukijat - toivottavasti viihdytte!

2 kommenttia:

 1. On kyllä eri söpö tuo ystävänpäiväpaita.
  Kiitos taas tästä turistikierroksesta :)

  Joo mä katsoin kanssa, että huh, kun tuli osallistujia ja lukijamäärä pompahti! Siinä on sulla arvonnassa tekemistä :) Löytyykö siihen jokin apukeino? Siis muu keino kuin kirjoittaa lapuille.. siis kun on monta arpaa per hlö?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no hei niinpä, mä ajattelin että kirjottelen ne pari arpaa lapuille, mutta voi olla että käsi puutuu. pitää keksiä joku toinen konsti, ehkä tietokone saa tälläkertaa auttaa :)

   Poista