torstai 20. helmikuuta 2014

diipa daapa

sää ei osaa päättää onko se talvi vai kevät.
eilen oli lämmin ja aamulla olikin taas lunta.
diipa daapa.
jokatapauksessa tänään oli ystävän kanssa treffit keskustan kulturhusetissa.
tarkoitus oli kierrellä talossa enemmänkin, mutta jämähdettiinkin vauvoinemme plattanin eli alimman kerroksen stories-kahvilaan. tarkoitus oli myös valokuvata enemmän kuin pelkkä ravintolan kattolamppu ja oma lounasannokseni, mutta kameran olemassaolo unohtui aika nopeasti hyvässä seurassa.
lounas ulkona ja lämmin ruoka on ihana luksusjuttu arkena. olen tosi huono laittamaan päivisin ruokaa vain itselleni, ja yleensä mennäänkin eilisillä tai voileivän ja kahvin voimin.
tämän päivän lounaspaikassa hintaan kuului salaattipöydän ja kahvin lisäksi muuten myös karkkibuffet - pikku juttu joka sai hyvälle mielelle!

kotona odottivat imsevimseltä tilaamani vauvan polka dots-uikkarit - uskalsin nimittäin ilmoittautua iriksen kanssa vauvauintiin. viikon kuluttua alkaa, jännää!

2 kommenttia:

  1. Voi hänen olkaröyhelöpaitaansa!

    Mahtavat uimapökät. Olen huomannut, että vauvauinti on aikalailla esikoisvauvojen kanssa must. Hienoa, että rikotte rajoja ja menette myös kuopuksen kanssa ;)

    VastaaPoista
  2. olkaröyhelöpaitabody oli sellainen joka oli ihan pakko vaan hankkia :D Me itseasiassa rikottiin rajoja eikä ikinä oltu esikoisen kanssa vauvauinnissa. Niinpä ajattelin että nyt se on sit mentävä! toivottavasti vauva tykkää :)

    VastaaPoista