maanantai 17. helmikuuta 2014

aurinkoa

aurinko paistoi tänään niin lämpimästi että meinasin tappaa ystävänpäivänä saadun ruusun unohtaessani sen ikkunalaudalle muutamaksi tunniksi paahtumaan. 
valkoiset krookukset loistavat ulkona täydessä kukassa. 
siis helmikuussa - aika kamalaa, ja taas toisaalta ihanan valoisaa pitkästä aikaa.
auringon valossa leijaileva pölykerros ei onneksi tallentunut valokuviin, mutta pölyistä meillä on.
aina löytyy parempaa tekemistä kuin imurointi ja siivous.
tänään onkin lähinnä lötkötelty sängyllä, seurusteltu Iriksen kanssa ja kuunneltu uusia kiekumista muistuttavia äännähdyksiä.

ps. star wars-fanittaja-magnus hankki kirppikseltä kookkaan darth vader-rintapystin jonka sisään saa piiloon kaikki ne muoviset pikku-ukkelit.
kröhm. siis keräilyharvinaisuudet.
se nököttää nyt sitten meidän keittiössä.
jep.

4 kommenttia:

 1. Hieno Darth vader!
  Mä kyllä odotan, että kevät alkaisi jo. täälläkin ruoho näkyy jo monesta paikkaa ja linnut laulavat ihanasti. olisi ankeaa palata siihen lumeen ja pakkaseen.

  VastaaPoista
 2. en mäkään välittäisi enää talvesta, mutta tää lämpö tuntuu jotenkin vähän epäreilulta tähän aikaan vuodesta ;D

  VastaaPoista
 3. Ihanaa auringonvaloa,toivoisin sitä jo tännekin kun talvi on ilmeisesti jo takana eikä hiihtokelejä tänä vuonna saatu lainkaan. Kevät, tule jo!
  Tuo Darth Vader olisi kyllä erittäin kovaa valuttaa myös avokin veljelle, hän on myös suuri Star Wars fani ja keräilijä. Metsästän hänelle kirppareilta juuri tuon tapaisia löytöjä ja sitten soittelen että "joko on tällainen ja tällainen esine ja tarvitsetko?"
  Tähän talouteen ei ole kertynyt Star Warsia, mutta silloin tällöin Terminaattoreita. Olen hyväksynyt tuon "muovikrääsän" kun itse hamstraan kaiken maailman kippoja ja kuppeja kirppareilta ;P

  VastaaPoista
 4. juu, mä olen myös antanut periksi näille muovityypeille. jossainhan niidenkin on asuttava ;)

  VastaaPoista