keskiviikko 1. tammikuuta 2014

vuodenvaihteessa

uuttavuotta otettiin eilen vastaan anopin seurassa lounasta syöden. keitettiin viime vuoden parasta maa-artisokkasoppaa, jälkkäri tuli kätevästi suoraan kaupan pakastealtaasta. mutakakku, vadelmat ja vispikerma on ihan lyömätön yhdistelmä varsinkin silloin kun energia tai aika ei riitä leipomiseen.

elämä maistuu rauhallisen lomailun ja yhdessäolon jälkeen. ja mikäs tässä on ollessa, uuden vuoden kynnyksellä ja kahden terveen ja ihanan lapsen äitinä. lupauksia en aio tehdä, en ainakaan niitä ravintoon liittyviä niin kauan kun kaapit pursuilevat jouluherkkuja. sen sijaan haluan tänä vuonna ryhdistäytyä ja omistautua enemmän omalle tekemiselle ja varsinkin piirtämiselle sillä sitä on ikävä. pari tv-iltaa viikossa saa siis luvan vaihtua piirtimiin ja paperiin.

ps. ihan pakko vielä kertoa että minä ja magnus sovittiin ettei hankita mitään joululahjoja toisillemme. noniivarmaan.
magnus sai tuubillisen jalkarasvaa ja kattokaa ny hei mitä mä sain!

ihanaa uutta vuotta toivoo onnellinen maailman kivoimman käsveskan omistaja.

6 kommenttia:

 1. Mieshenkilö sai joululahjaksi multa levyllisen musiikkia ja marimekon rusetin ja mitä sain minä: strutsilampun, maailman hienoimman. Aina ei mee ihan tasan noi ajatukset siitä paljonko se lahja vois maksaa ja mitä se vois olla, sen piti taas pistää paremmaks.

  Kelpaa sun nyt keikutella pikkufanttia olalla! Se on tosi hieno! Kettukarkin ja dumle-toffeen makuista uutta vuotta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hehe, toisaalta on ihanaa että joku tietää just tasan mistä tykkää. voin taputtaa itseäni olalle ja todeta että olen oikean henkilön seurassa, ja kuulostaa vähän siltä että niin sinäkin? :)

   Poista
 2. Onpas kiva väska ja tuollaiset odottamattomat lahjat on niin kivoja :)!

  Hyvää uutta vuotta teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! tämä oli kyllä tosi ihana yllätys, nyt vaan odotan että pääsen käyttämään kassia.

   Poista
 3. Todellakin! Ehkä maailman ihanin laukku, ja niin herkullisen värinen! On sulla kiva mies ;)

  VastaaPoista
 4. eiks ookki! ja mies tietää tasan että kun vaatekaapista löytyy vaan melkein pelkkää mustaa, on siihen mätsättävä just TOI laukku :D

  VastaaPoista