torstai 19. joulukuuta 2013

vauvan käyttöohje

mistä se johtuu, että vauva joka normaalisti joka ikinen päivä nukkuu tyytyväisenä sikeät päiväunet kello yhdeksästä kahteen, päättää kukkua hereillä ja tarvitsee hullun paljon huomiota juuri sinä päivänä kun on kamalasti hommaa. tai senhän jo kokemuksesta tiesinkin, kuten senkin että kun istahtaa viimeinkin kahvikupin kanssa tietsikan tai kirjan ääreen niin se herää aina just silloin.
mutta pitäiskö siis olla muka suunnittelematta mitään, vaikka oikeasti salaa suunnitteleekin?
käyttää käänteislogiikkaa? kuuleeko se muka mun ajatukset?

jos jollain on hyvä opaskirja tai käyttöohje vauvaan niin mielellään vastaanotetaan. a-guu.

ps. rocky roadit meni pipariks mutta elämäni ensimmäiset lanttu-ja porkkanalaatikot sain kunnialla uuniin asti. kiitos kantoreppu!

4 kommenttia:

 1. No noinhan se juuri on. Pitää vaan olla niin kuin ei olisi mitään. Suunnitella tosi salaa mielessään. Jos mahdollista, niin senkin jättää tekemättä. Ei saa olla odotuksia eikä oletuksia.

  On muuten herkulliset kuvat sinulla.
  Mitä tapahtui rocky roadeille..toisaalta aika kätevää, kun juuri joulun alla sattuivat menemään pipariksi. Sopivat sitten jouluun :D

  VastaaPoista
 2. kiitos, toivottavasti kuvien herkut myös maistuvat herkuilta!
  rocky roadit ei mahtuneet pieniin karkkimuotteihin ja niistä tuli möhkäleitä, mutta toisin kuin luulin, niin pysyvätkin aika hyvin kasassa jäähtyneinä. eli ei niin pipareita sittenkään, jee!

  ja tälle päivälle en suunnitellut en sitten mitään, ja olenkin saanut ihan kamalasti hommia tehdyksi! vau! toimii!

  VastaaPoista
 3. Joo, kuulostaa jokseenkin tutulta :D Mulle käy aina niin että, kun vihdoin molemmat pojat nukkuu päikkyjä ja itse hiivin sitten kanssa peiton alle ja saan silmät kiinni, jompikumpi herää varmasti!
  Oikein hyvää joulun odotusta teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, mä en edes haaveile päikkäreistä. silloin se ihan varmana olis hereillä :)
   hyvää joulunodotusta teille myös!

   Poista