tiistai 10. joulukuuta 2013

tapu tapu

taputus olalle, kaikki joululahjat on hankittu!
kaikki!
ihanaa!

en ihan kamalasti nauti keskustan väentungoksesta, vaikka tähän aikaan vuodesta sergelin torin munkkikojujen rasva houkuttelevasti tuoksuukin. varsikin viikonloppuisin yritän pysytellä mielummin kotona kuin ängetä vaunujen kanssa jonnekin clasun järkyttävään ruuhkaan jouluvaloja metsästämään (jep, sekin tuli tälläkertaa koettua).
äitiyslomalaisen etuja on onneksi ollut se että liikkeelle pääsee aamupäivisin ja arkisin jolloin ruuhkat ovat minimissään.

ihaninta olisi tietenkin tehdä perheelle ja kummilapsille omat persoonalliset joululahjat lahjan saajaa ajatellen, mutta hei, eipä tässä siihen ole kamalasti ollut aikaa.
ja nyt kun hankinnat on tehty, voin käyttää jäljellä olevat pari viikkoa kaikkeen muuhun kivaan kuten lahjojen paketointiin ja postittamiseen, jouluaskartelujen edistämiseen sekä leipomiseen.
ja anti-stressaamiseen.
ja vauvan kanssa seurusteluun.
ja kaksivuotiaan kampauksiin joissa pinnejä pitää olla monta yhtä aikaa. siis tosi tosi monta.

/i`ve bought all the christmas presents.
all of them!
yey!

it is not that i don`t like giving presents, i just don`t enjoy shopping everything at the same time in horrible crowded inner city. but now it`s done and i can focus on the fun stuff: wrapping up the gifts, making christmas decorations, baking and just taking it easy.
and spending time with the baby.
and the two-year-old.
and her hair.

4 kommenttia:

 1. Vau, ansaitset kyllä aploodit :). Ja ihana 2-vuotias pinnipää. Ymmärrän hyvin, että hänen tahtoaan ei kannata uhmata.. ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja stressitöntä joulun odotusta teille!

  VastaaPoista
 3. Oi vau,olisipa itelläkin yhtä hyvä tilanne! Nimimerkillä vasta yksi lahja ostettu..:) Vaan ihan oma vika,joka vuosi se jää näihin viimeisiin viikkoihin ja päiviin..mikä siinä onkin niin vaikeaa alkaa hankkimaan niitä aikaisemmin?

  VastaaPoista
 4. Sä oot hyvä! Mä olen hankkinut kyllä jo kaikki lahjat mitä meinaan valmiina ostaa. Mutta vielä pitäisi tehdä muutamat villasukat, virkattu kori ja virkattu pannunalunen. Nii ja ne itsetehdyt sokerikuorinnat pitäisi myös tehdä ja hankkia niille sopivat purkit... Joo taitaa tulla taas hieman kiire :)

  VastaaPoista