keskiviikko 18. joulukuuta 2013

no nyt

blogia ei ehdi aina päivittää vaikka haluaisikin. syynä voi olla ihan vaan oma laiskuus, kun ei ole jaksanut tyhjentää ylitäyden pokkarikameran muistikorttia. tai se arki.
tai molemmat.
mitään kummempaa ei meille oikeastaan kuulu, paitsi että kipeinä ollaan ja sehän ei ole mitään uutta.
vauva on onneksi pysynyt terveenä, kasvaa ja on alkanut hymyilemään ihanasti. hih!
tukholman täti kävi moikkaamassa vauvaa ja toi tullessaan ihanat vaatesetit vauvalle ja mekon Astridille, sekä spettekakan eli skånelaisen marenkikakkuläjän jota ilmeisesti bruukataan syödä juhlapyhinä. enpä olekkaan sellaista ennen maistanut, jännää!
jouluhössötyksistä sen verran että aikalailla jäissä ovat, mutta joulukortit sain kuin sainkin lähtemään ja yhdet piparit leipastua jo viikonloppuna varastoon. reseptissä luki valkoiset tähtipiparit mutta niistä tulikin pilvipiparit vaaleanpunaisella kuorrutteella ja strösseleillä. ehkä vaaleanpunainen ja kitsch voisi olla se meidän joulun teema - pääsen ripustamaan my little poneja joulukuuseen, hehee.
nojoo, vielä on puuhattavaa jäljellä joten katsotaan viikon kuluttua tähän aikaan onko huushollissa joulu vai ei,
ja minkävärinen siitä oikein tulee.

/ hi there! if there is somebody at all reading my blog in english eller på svenska, please leave a comment and let me know. otherwise i will save my translation skills and continue just in finnish.

4 kommenttia:

 1. Ihanat pilvipiparit. Niistä tulee jollain tapaa lapsuus mieleen..mutta en saa kiinni muistosta.

  Teillä on kyllä huisin söpöä menoa taas. Ihania juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisko sulle tullut mieleen ne ohuenohuet kristallipiparit? Mä sain nimittäin kanssa flash backin ja mulle tuli ne ekana mieleen;)

   Poista
 2. Kuulostaa juuri ihanalta jouluteemalta :)! Ehdottomasti toteutukseen. Ja ihania kuvia, erityisesti tuo eka. Ja tuo tuliasherkku kuulostaa taivaalliselta, nam :).

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Ja ehkä laitankin täällä kunnon hörhöilyksi ja koristelen ainoastaan pastelliväreillä ja sateenkaarilla, tsi-hii :)

  VastaaPoista