torstai 14. marraskuuta 2013

Q-80

mukavasti alkaneen vauva-arjen katkaisi sairaalareissu.
vauva sai viime perjantai-iltana kuumetta eikä siinä sitten auttanut kun lähteä kiireen vilkkaa sairaalan päivystykseen. onneksi mistään vakavammasta kuin infektiosta ei ollut kyse eli säikähdyksellä selvittiin, mutta vietettiin kuitenkin vauvan kanssa viisi pitkää päivää lastenosastolla tarkkailtavana.
oltiin kyllä kun herran kukkarossa eli meistä pidettiin tosi tosi hyvää huolta. nyt vauva on taas terve (ihanaa!) ja päästiin eilen takaisin kotiin Magnuksen ja Astridin luokse.
taas kerran nostan hattua hoitoalan ihmisille: ootte te kyllä aikamoisia!
erityiskiitos Q-80-osaston hoitsuille ja lääkäreille, ihania olette! pus!

/ last friday night the baby got fever and we had to rush to emergency. and so i spent five long days in the hospital with her. gee, that was something i really didn`t see coming. luckily it wasn`t anything serious, just a some kind of infection, but because she only is three weeks old they wanted to be extra careful. now it`s all good again, she is healthy and we are back home with her daddy and big sister.
i am really thankful to the staff at the hospital, they were so so good and i didn`t have to worry at all (but of course i did, a bit, i always do!).
so huge thank to Q-80, you rock!

5 kommenttia:

 1. Hui, onneksi ei ollut mitään vakavampaa ja pieni voi jo paremmin <3. Mulla tuli ihan kyyneleet silmiin tätä lukiessa, pienet potilaat ovat niin surullinen juttu.. Mutta onneksi on osaavia ja auttavia ihmisiä <3!

  VastaaPoista
 2. NOVUI pilhana...kylläsiellä sairaalassa ei paljoa tartte joutua olemaan kun tajuaa taas arvostaa "peruTserveyttä" ja että saa ollakotona!!! muttavarmaan oli jo sydänSyrjällään! Idästä Terviisset sinne!

  VastaaPoista
 3. Hui! Onneksi ei pahempaa. Pienen sairastaminen on kamalaa!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista, ihanat <3
  Todellakin, ollaan superhelpottuneita että kyseessä oli vain vilustuminen eikä mitään hirmu vakavaa, mutta kyllä tälläinen pienen sairastuminen, vaikka pienikin, pistää elämän hetkeksi pois raiteiltaan. Ja arki ja perusterveys on kyllä taas arvossaan niinkuin Milla kirjoitit!
  Toivotaan siis terveyttä kaikille :D

  VastaaPoista