lauantai 2. marraskuuta 2013

marraskuun toinen

en haluaisi viljellä klisheitä, mutta pakko se taas vaan on päivitellä miten aika kulkeekaan nopeasti. hups vaan ja vauva on kohta kaksi viikkoa vanha!
neiti kasvaa hurjaa vauhtia, neuvolassa mitattiin kaksi senttiä lisää pituutta sitten syntymän ja pienimmän koon vaatteetkaan eivät enää roiku päällä. vastahan oli kesä ja mulla oli se iso pallomaha!

vaikka ulkona onkin harmaata ja melkein koko ajan pimeää, ei marraskuu ehkä tällä kertaa pääse niin pahasti masentamaan kun voi hyvällä syyllä käpertyä sohvannurkkaan vauvan kanssa seurustelemaan. enkä sitäpaitsi edes ehtisi jäädä päivittelemään - täys ruljanssihan (tai full rulle) meillä täällä kahden lapsen ja yhden karvaisen nakin kanssa on. saa nähdä mitä ensi viikko ja arki tuovat tullessaan.
tänään on kuitenkin ollut rauhallinen ja kiva lauantai kotona: sesongin mandariineja, lusikkaleipien leipomista (hillot vielä vaan puuttuu välistä), Magnuksen He-man-kokoelmalla leikkimistä (Astridin suosikkileikki!) sekä isän ja tyttären ulkoa keräämien syyslehtien inspiroima maalaushetki.

/ i know this is a huge cliche, but time really really flies!
baby is almost two weeks old (when did it happen?) and she had grown a lot - the tiniest clothes are fitting better and she is two whole centimeters longer than two weeks ago. soon to be a teenager, i quess.
it is getting darker and darker every day, but maybe this time i don`t mind about then november darkness because of the little sunshine we`ve got.
anyhow, today we have all had a good day: baking cookies togethter, playing with Magnus He-Man-toys (Astrid just loves them!), eating loads of clementines and father and daughter inspired by autumn leaves and painting together.
joy!

4 kommenttia:

 1. Suloinen pikkuneiti! niin se vaan se aika menee.. Meilläkin jo sellainen kuuskiloinen pikkunyytti :) Hienoja taideteoksia teillä, meidän vanhempi poika on nyt myös innostunut taiteilemaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,katoinkin blogistasi miten mahtavan keskittyneesti taiteilija siellä maalaili :) Terveisiä vauvalle!

   Poista
 2. ...arvaa meillä on ainaskin kaks samanlaista astiaa...mulla on perinnöks saatuja mun miun mummolta tuotasarjaajoka sulla on tyossa lusikkaleipin? alla...mulla on pullavati ja kaks erokokoista kannua--jotkaon ihan mummonNäköisiä :)

  VastaaPoista
 3. Toi lautanen oli kesäinen kirppislöytö! Enkä oo ikinä aikaisemmin samaan kuvioon törmännyt vaikka onkin arabiaa. Aika kiva se kyllä on!

  VastaaPoista