sunnuntai 24. marraskuuta 2013

kaapin paikka

Astridin huoneen levoton väritys on tuottanut päänvaivaa, kunnes tajusin siirtää olohuoneesta mummin tummanruskean perintökaapin tuota räikeän turkoosia seinää vasten - avot! 
sitäpaitsi kaappi on niin ihanan tilava että sen sisään mahtuu vaikka mitä. 
ai että miten niin liikaa leluja? ei ainakaan meillä, eipä!

/ i moved our old dark brown cupboard from living room to Astrids room. suddenly the rather restless colored room turned out really nice. and the other good thing is that the cupboard is really spacious so i can hide loads of toys and stuff in it. just perfect!

6 kommenttia:

 1. Tykkään paljon ristiriidoista ja sellaisista vähän kummallisista ja oudoistakin jutuista (no senhän sä varmaan jo tiesitkin). Mun mielestä tuo pupulamppu yhdistettynä tuohon ihanaan vanhaan kaappiin on just hyvä, sellainen uuden ja vanhan äkkiväärä liitto, ihailen! Ja ihailen edelleen tuota jätskiäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva kuulla! en muista oonko laittanut linkin noista jätskeistä (joka oikeasti on siis korttisarja), mutta taiteilija on nimeltään Rebeca Raney ja kotisivut löytyy täältä: http://www.rebecaraney.com/index.html
   :)

   Poista
 2. Näyttää tosi hienolta :) tykkään kanssa yhdistellä vanhaa ja uutta! Ja ihanaa että tytöllä on värikäs huone eikä vaan pelkkää pinkkiä, niinkuin yleensä näkee! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, kiitos :) meille ei pinkki ainakaan ihan vielä pääse huoneen väriksi, niin kauan kun itse saan päättää....voi tosin olla että jossain kohti joudun luovuttamaan!

   Poista