lauantai 23. marraskuuta 2013

eilinen ja läjä kirjoja

eilinen oli kiva. 
alan hiljalleen toipumaan sairaalan jälkeisestä shokista - olo on ollut vähän upp och ner kotona kaiken kuumeilun jälkeen (ja juu, kai ne synnytyshormoonitkin vielä ovat kuvioissa mukana). 
Magnus teki töitä kotona, ja sellaisina päivinä saatetaan laiskotella ja kipaista hakemaan valmislounasta. eilen haettiin purilaiset naapuruston uudesta Prime burgerista, uuuu mitä herkkua. 
posti toi pokkaritilauksen, läjän päälimmäisenä odottaa enkel vacker öm - Monica Zetterlundin elämästä kertova. kävin ennen vauvan syntymää katsomassa elokuvan Monica Z, ja se oli niin hyvä että haluan lukea myös kirjan. nyt on myös korkea aika tutustua myös Alice Munroon, vähänks noloo että jotkut jutut löytää vasta kun ne saavat nobelin. 
jokatapauksessa vauva nukkuu paljon joten nyt on aikaa lukemiselle ja kutomiselle, ihanaa! 

ps. kirjakuvassa vilahtaa Åsa Linderborgin mig äger ingen (suom. minua ei omista kukaan) - itselleni vanha kirjatuttavuus jonka pohjalta tehty elokuva on vastikään tullut ensi-iltaan. leffaa en vielä ole päässyt katsomaan mutta kirjaa suosittelen lämpimästi!

/ yesterday: take away burger-lunch and books i ordered came. first one to go is enkel vacker öm, a book about a swedish singer Monica Z. the baby sleeps a lot so there is plenty of time for knitting and reading, yey!

2 kommenttia:

  1. Anna hampurilaista!

    Laiskottelu, hyvin nukkuva vauva ja kaikki. Kuulostaa ihanalta.

    Sinulla on kyllä aina niin ihania elämänmakuisia kuvia.

    VastaaPoista
  2. kiitos Ilona! Sinulta taas saa ihanan piristäviä kommentteja :)

    VastaaPoista