sunnuntai 27. lokakuuta 2013

tuhinaa

iso kiitos onnitteluista, ihanat lukijat! 
mieletöntä että muutama teistä kertoi oikeasti jo miettineensä, milloin se vauva oikein tulee, vaikkei me tunneta kuin blogien kautta - hassu virtuaalimailma!

ensimmäinen viikko kotona on ollut pitkän odotuksen ja nopean synnytyksen jälkeen jotenkin epätodellinen mutta mahtava, en oikeasti muistanutkaan miten seesteistä elämä on vastasyntyneen kanssa. kaikki on siis sujunut hyvin ja vauva vaikuttaa olevan rauhallinen. isosisko on enemmän kuin ylpeä vauvasta ja haluaa pussailla ja silittää ja halailla. Magnus viettää vielä viikon isyyslomaa eli toistaiseksi meillä on aika idyllistä, ja näistä hetkistä kyllä nautitaan täysillä. ja tietenkin fikaillaan harva se hetki.

/ thank you for your lovely comments, dear readers! it has been a great first week at home with our new baby girl. she seems really calm and i`m amazed how lovely and peaceful it is with a newborn in the house - that is something i`ve totally forgotten. Astrid is really a proud big sister who loves to kiss and hug the baby. we still have one week before Magnus goes back to work so it is really idyllic and enjoyable here at the moment. and of course with lots of fika.

12 kommenttia:

 1. Kuulostaa juurikin idylliseltä <3

  Nautinnollisia hetkiä perheen ja pikkuisen parissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Voikun tän tuhinan vaan sais varastoitua johonkin pulloon! Onneksi kamerat on keksitty :)

   Poista
 2. Paljon onnea pienestä nyytistä! ♡
  Uutena lukijana, vasta Tukholmaan muuttaneena ja 30. Raskausviikolla olevana kuulisin mielelläni vinkkejä synnytykseen Ruotsissa, esim. Mitä täällä kannattaa ottaa sairaalakassiin mukaan ja mitä taas saa sairaalasta? Kuinka pian sairaalasta kotiutetaan jos äidillä ja vauvalla kaikki ok? Kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) t
   Tervetuloa vaan Tukholmaan!

   Me oltiin esikoisen kanssa laitoksella muistaakseni kolme vuorokautta/yötä (luulen että kaksi yötä on aika vakio jos on ensisynnyttäjä) ja tämän neidin kanssa vaan n.14h koska kaikki oli kunnossa ja kysessä oli toinen lapsi. Eli kun syntyi illalla, jäätiin yön yli ja päästiin jo seuraavana aamupäivänä kotiin, käytiin sitten vaan muutaman päivän päästä lääkärintarkastukseessa. Yötä oltiin ns. patienthotellissa jossa mieskin pääsi yöpymään.
   Mukaan kannattaa ottaa omia vauvanvaatteita, niitä ei talo tarjoa. Ja mun mielestä oli molemmilla kerroilla ihanaa että oli omat mukavat vaatteet ja tohvelit ym. henkilökohtaiset jutut kuten hammasharja ja saippuat mukana :) Sairaalasta saatiin molemmilla kerroilla Baby Bag ja Liberon kassi, joissa molemmissa oli vaippoja, kosteuspyyhkeitä ym.pieniä näytteitä: sukkia, ruokalappu ja tuotelahjoja sekä tälläkertaa myös Mini Rodinin pipo (jee!). Kannattaa myös varata pikkurahaa puolison kahviin tms virvokkeisiin, niitä saattaa saada ostettua osastolta. Ensimmäisellä kerralla itse sain täysihoidon mutta mies joutui kustantamaan lounaansa muualta, mutta näissä ateriakäytännöissä voi olla eroja, riippuen missä synnyttää. Me oltiin molemmilla kerroilla kyllä supertyytyväisiä ja onnellisia hyvästä hoidosta ja kokemuksista, eli täydet plussat sekä Danderydin sairaalalle ja BB Stockholmille!

   Onnea odotuksesi loppuviikoille ♡ ja lycka till h-hetkeen!

   Poista
 3. Ihana kuulla että kaikki meni/on mennyt hyvin. Pienokainen näyttää todella suloiselta :) Saitte lisää aurinkoa syksyynne ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hietzu! Ja sinäpä sen sanoit, aurinkoiselta tää tuntuu eikä kyllä taida pimeä kausi tällä kertaa päästä masentamaan :D

   Poista
 4. VOi vitsi noita pikkujalkoja! Ei kestä <3

  VastaaPoista
 5. Uusi lukija ilmottautuu :) Ihanat värit blogissasi ja ennenkaikkea ihana pikkuinen :) Tervetuloa lukemaan myös omaa blogiani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa ja kiitos blogivinkistä, hyvältä näyttää :)

   Poista