maanantai 7. lokakuuta 2013

tämä odotus...

...ja sen viimeiset metrit.
olen käynyt viime päivinä aika paljon kaupungilla: kävelyllä, kahvilla, asioilla ja ihan vaan nauttimassa syksystä, nyt kun sen vielä voi tehdä ilman vaunuja ja vaipanvaihtotaukoja. laskettu aika on torstaina, mutta vielä ei näy merkkiäkään siitä että vauva haluaa maailmaan. meillä puolestaan ollaan kyllä jo tosi valmiita. pinnasänky ja turvaistuin on kaivettu kellarista valmiusasemiin ja tuleva isosiskokin on jo päättänyt minkävärinen tutti vauvalle hankitaan. oma oloni muistuttaa lähinnä valaskalaa tai ehkä jabba-the-hut osuu lähemmäs?
tänään kävin ostamassa vadelmanlehtiteetä, jos sillä vaikka saataisiin vähän äksöniä.
vauva hei, tuu jo niin saat myös tosi söpöt littlephantin sukkikset!

/ last days of waiting. i am due on thursday but you never know when the baby decides to come. hopefully soon, i am starting to feel like jabba-the-hut himself. today i bought some raspberry leaf tea, hoping to start some action! and i also found cute littlephant-tights for the baby, yey.

16 kommenttia:

 1. Hui,minua jo jännittäisi/pelottaisi, mutta sinulla on onneksi jo kokemusta tulevasta. Taas olet löytänyt niin kauniita värejä. Onko tuo muovidinosaurus alun perin noin herkullisen värinen vai oletko maalannut sen jollain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää myöntää että kyllä muakin jännittää vaikka yksi vauva onkin jo maailmaan puserrettu, huihui! Muovidino oli alunperin vihreä kirpputorilöytö joka on maalattu neonpunaisella arkryylimaalilla :D

   Poista
 2. Kaunis vatsa!

  Ihanaa jos kuitenkin on sellainen olo, että voi vielä nauttia erinäisistä asioista eikä tunnu ihan joka sekunti vain siltä, että tule jo. Vaikka varmaan tuntuukin :)

  Voimia viimeisiin hetkiin nykyisessä olomuodossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos tsempistä!
   Aika hyvä olo tässä vielä on, mutta se menee myös vuoristoratana: joinain päivinä on vaan niiiiiiiin kypsä tähän loppuvaiheeseen, toisina taas on ihana ottaa itselleen aikaa ja ollaa vaan :)

   Poista
 3. Ihana vatsa!
  http://betrinas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis vatsa sinulla, kaukana valaasta <3. Voimia viimeisiin päiviin ja synnytykseen!

  VastaaPoista
 5. Jos mä olisin vauva niin kiljuen pukisin jo sukkahousuja jalkaani, enkä hengailis enää mahassa.

  VastaaPoista
 6. Veikkaan tyttöä-masusta...? joko tiiätte kumpi tulee....jään odottelemaan! ne on ne viimeset viikot siträ parasta "legojen raivaus aikaa" ;D muistan niin kun ähisin aina kun ootin meiän toista!!! mut silti voisin myös nyt ottaa ton masuVaiheen!! on se vaan niin huisia kuiteskin-ähinöistä huolimatta!!!! ja se tunne kun sit isoSisko tulee kattomaan sitä vauvaa...niin sen hetken tulet muistamaan!!!! onnea koitokseen !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä veikkaus, tyttö sieltä on tulossa :D
   Ja kiitos, vähän etukäteen hirvittää tuleva koitos mutta eiköhän kaikki suju omalla painollaan....ja hyvällä palkinnolla ainakin!

   Poista
 7. Hei, jännät hetket teillä käsillä. Muistan niin tuon odotuksen, minun molemmat pojat on menneet reilusti kaksi viikkoa yli lasketun ajan. Toivotaan että sinun tyttösi on hiukka nopiampi liikkeissään :)

  VastaaPoista
 8. On tää kyllä tosi jännää, mutta täytyy toivoa ettei ihan kahta viikkoa siellä masussa vetkuttelisi :D

  VastaaPoista