tiistai 24. syyskuuta 2013

huone A

Astridin huone alkaa olla astetta valmiimpi. äitini kutoi ihanan raidallisen sängynpäällisen aurinkosänkyyn, mustavalkoraidallinen ja keltaiset säilytyskorit hankittiin Afro Artista ja pilkullinen matto oli impulsiiviostos ikeasta. haussa oli oikeastaan yksivärinen matto miellyttävämmällä materiaalilla, mutta tää saa nyt menetellä toistaiseksi.
ikkunan eteen on vielä hankintalistalla simppeli pukkijalkainen pöytä, joillekin seinistä on tulossa pieni hylly sekä koukkuja joihin voi ripustaa kasseja ja helmiä ynnä muuta tapeellista, ja taulukin ovat edelleen ripustamatta. muumijulisteelle saatin sentäs hankituksi kehykset, eli kyl tää tästä!
olen yrittänyt olla kranttu värien suhteen ja halusin huoneen värityksestä rauhallisen enkä riemunkirjavaa, mutta kuin varkain sinne on kuitenkin hiipinyt väri jos toinenkin. turkoosi seinä sanelee enimmäkseen värimaailman, samoin punainen sänky, viininpunainen nojatuoli ja keltainen lipasto...että se siitä monokromaattisesta värimaailmasta.
no jaa, ehkä niitä värejä saa lapsella olla, vai mitä tuumaatte?

/ we`ve bought a new carpet and some baskets for Astrids room. my mom knitted the wonderful striped cover for the bed and we finally bought frames for an old moomin-poster of mine.
it slowly starts to look a bit more like a room, even though i still want to hang a shelf and some hooks on the walls and get a proper small table and a chair. and the posters are still just laying against the walls so there are some stuff to be done.
actually i wanted to have a bit less of colors in the room, or it to be more monochromatic, but the turqouise wall, the red bed, the yellow buro and the burgundy sofa are just really dominating the colors. and i like them all. maybe get rid of something?
or maybe the colors won`t do any harm? what do you think?

11 kommenttia:

 1. Tulin vierailulle. Ja jään pidemmäksikin aikaa.

  Hyvältä näyttää!

  Mietin muuten, että sen toteuttamani pärekorikehdon idealla voisi myös tehdä vanhasta pyykkikorista kehdon. Kuinka kauniisti teidän kotiin sopisi värikäs muovinen Sarviksen pyykkikori roikkumaan katosta vauva sisällään :)


  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Ilona! Tervetuloa :)

   oi, pyykkikoria en edes tullut ajatelleeksi - sehän olis ihan mahtava kehto - kiitos vinkistä!

   Poista
 2. Värejä on just sopivasti! Kotinne on niin kaunis että huokailen vain kun käyn täällä kurkkimassa. Hiljaa hyvä tulee, ehtii ideat muhia oikean laisiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooo, kiitos! värit on mun kompastuskivi - tykkään niistä hurjasti mutta alan helposti nirsoilemaan ja pukeudun itsekin mieluiten mustaan tai harmaaseen, vaikka oikeasti haluaisin olla värikkäämpi :)

   Poista
 3. Niin hienoa <3 Mä luulen melkein et meillä olis hiukan niinkun sama maku ;) Aina niin kolahtaa noi sun sisustus kuvas ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Johanna! No hei samat sanat, mä tykkään hurjasti teidän kodin sisustusjutuista <3

  VastaaPoista
 5. Mä oon ihan liian puolueellinen sanomaan mitään väreistä, kun ilman en vois elää ja mitä enemmän sitä parempi. Ensimmäisen kuvan jäätelötötteröt, ne ottaisin itselleni heti! Hurmaavat ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haa, jätskit on huiput. ne on oikeastaan korttisarja joka oli jostain syystä pakko kehystää :D

   Poista
 6. Onpas teillä kivannäköinen koti! Mukavaa kun tulit blogini lukijaksi, niin löysin tieni tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, olin iloinen kun löysin blogisi :D

   Poista
 7. Oi todella ihana ja kodikas huone. Turkoosi seinä ♥

  VastaaPoista