torstai 29. elokuuta 2013

vaatelöytöjä

tässä pieniä sööttejä löytöjä kirppikseltä. olenkin ravannut viime viikkoina pinkeää mahaa uhmaten tosi ahkerasti loppiksilla, osin koska nyt on se kaikista paras sesonki, osin koska se on vaan niin kivaa ja osin koska kirppistelyyn taitaa tulla kohta pieni tauko.
kuvien perusteella voi päätellä yhtä sun toista, kuten sen että kivan mini rodinin mekon saattaa tuurilla löytää viidellä kruunulla, ja sen että musta myssy on ihan liian iso. tai sen että meille on tulossa pikkusisko, hih.

/ i`ve found some cute tiny clothes for the baby from flea market. i`ve been going quite a lot to fleas last weeks, even though my belly starts already be a bit heavy. but this is absolutely the best flea-market-season, so why not, as long as i can walk!
sometimes i make these crazy happy founds, like the mini rodini-dress with five kroner, or the perfect tiny and yellow cardigan. i was also really happy about the lion (or is it sheep?) outfit, even though i`m already a bit tired of all these retro-inspired-patterns. some of them are fun though, and this one i like.
and if i haven`t already mentioned (and you probably already figured it out...), yes, it is going to be a little sister!

12 kommenttia:

 1. Ihania kuoseja! Tosi hyväkuntoisia vaatteita olet löytänyt. Vaikka eihän ne yleensä ehdi lapsilla kovin kulua kun kasvavat niin nopeasti, mutta siitäkin huolimatta kirppiksillä näkyy nukkaantuneita ja likaisia(!) vaatteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Välillä kyllä yllättyy miten hyvässä kunnossa vaatteita löytyy, varsinkin ihan pienimmässä mittakaavassa. jee :)

   Poista
 2. Hei, löysin blogisi etsiessäni ideoita Tukholman shoppailumahdollisuuksista. Mitä kirpputoreja / second hand kauppoja suosittelet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!

   Riippuu aika paljon mitä olet hakemassa: myrorna ja stadsmission-nimiset kirppikset saattavat olla tosi hyviä ja kaikenkattavia löytöpaikkoja, ja jos taas etsii aikuisten vaatteita, suosittelen ehdottomasti Beyond Retro-liikkeitä ja kierrosta södermalmin sofossa jossa löytyy second handia. Jos taas haluaa vain lastenvaatteita, on Nackassa Mollamaia-niminen pieni lastenvaatekirppis joka on tosi kiva! Samoin Skånegatanilla on Rackarungar-niminen lastenvaatekirppis josta saatta välillä löytyä helmiä, http://www.rackarungar.se/

   Kaikenlaiset tori/katukirppikset jossa ihmiset myyvät itse ovat tietenkin ihan must. Niistä löytyy lisää infoa mm täältä:
   http://www.alltomstockholm.se/ (hae esim sanalla "loppis" niin löydät ajankohtaiset kirppikset)
   tai täältä:
   http://bakatframat.se/

   Lycka till! :D

   Poista
  2. Kiitos! :) Kaikenlaiset kirppikset kiinnostavat, joten tuossa on ehdottomasti kierrettävää seuraavalle Tukholman reissulle :)

   Poista
  3. Eipä kestä, toivottavasti teet hyviä löytöjä :D Ja pakko vielä muuten mainita Emmaus Slussenilla (Peter Mydes backe 8). Sieltä löytyy usein kivoja retrovaatteita lapsille, ja niillä on myös oma vintage-puoti.

   Poista
 3. Vai että A saa pikkuSiskon- ihanaa!...no sit on käyttöämyös isosiskon vanhoille vaatteille...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniinpä, pääsevät onneks Astridin vanhat lempparimekot kiertoon! jes jes :D

   Poista
 4. Ihania löytöjä ja onnea odotukseen ja loppupinnistykseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihana sana toi loppupinnistys, hihii!

   Poista
 5. Hihii,mahtavaa! Ja oi mitä ihania löytöjä,oi että! Täällä on ollut pitkään huonot lastenvaate-apajat,itselle tuntuisi löytyvän vaikka mitä kippoa ja maljakkoa ja ja..mutta tytöille ei oikein mitään. Ehkä nyt syksyä kohden taas tarjonta paranee..toivottavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuntuu kirppiksiltä löytyvän ihan kamalasti kaikkea kivaa ja välillä taas ei mitään - kai se menee jotenkin kausittain? Tai sitten on vaan tuuria mukana. Lastenvaatteissa on vähän sama, välillä löytyy vaan tylsää, nukkasta ja nuhjusta ja välillä niitä kivoja!
   Toivotaan että teille tulee hyvä kirppis-syksy :D

   Poista