maanantai 26. elokuuta 2013

olo-makuu-työhuone

sisustuskuvia on vaikea ottaa - tuntuu että niihin tulee aina ihan väärä valaistus, vinot pinnat ja lisäksi meidän kaksio on niin ahdas ja hassun kulmikas että kuviin on vaikea mahduttaa oikein mitään.
yritin tänään kuitenkin kuvata uutta huonejärjestelyä, ja saanko esitellä: tältä näyttää yhdistetty olohuone+makuuhuone+työhuone-combo tällähetkellä.

päiväpeiton virkaa toimittaa toistaiseksi marimekon pöytäliina, verhoja meillä ei ole, ja tännekin pitäisi saada ikuisuusprojektina tauluja seinille ja matto lattialle. hankin kirjahyllyyn granitista ja lagerhausista lisää vanerisia säilytysrasioita, niihin saa kätevästi pikkusälän piiloon ja vanerin väri miellyttää silmää. säilytystilan tarve on meillä se kaikista suurin kun neliöt kerran loppuvat kesken, ja siksi lisähyllystökin on hankintalistalla.
sohva jakaa huoneen kätevästi kahtia - ensin kaavailtiin tänne väliseinää mutta päädyttiin kuitenkin jättämään huone avoimeksi ettei luonnonvalosta tarvitse tinkiä.
vielä ei ole mitenkään kamalan järkyttävän ahdasta, paitsi että johonkin pitäisi vielä mahduttaa yksi pinnasänky. minnehän sekin tungetaan - ripustetaan kattoon?

/ i really don`t take interior picture so often. we only have two room and a kitchen in our apartment, so there isn`t too much space. but now that we changed a bit around here, let me present: a combination of a living room, bed room and working space!
it really works, even though we still have to make some space for the crib. i wonder where it is going to land - maybe we can hang it on the ceiling?

6 kommenttia:

 1. Joo, vaikea on ottaa...ihan samaa mieltä :/ Kivalta näyttää! Meillä on samoja tyynyjä kun teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ruututyyny oli uusin hankinta, lagerhaussista tietty :D

   Poista
 2. Hei kuule, oli pakko laittaa heti tilaukseen se törkeen hieno leopardimekko, jonka olit pinnannu. Voisko parempaa asua kissanaiselle ollakaan! Että ei mulla muuta (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis etkä! Voieiii, mä haluun kanssa sen leopardimekon :D

   Poista