lauantai 31. elokuuta 2013

miffy-lamppu ja lisää löytöjä

pakko vielä vilauttaa tämänpäiväisiäkin kirppislöytöjä, vaikka myönnettäköön että lauantain ehdoton kohokohta oli iiiiiiison postipaketin avaaminen. hihkumista kuului sekä kaksivuotiaan että sen äidin suusta kun paketista paljastui kauan haikailtu miffy-lamppu. kaksivuotislahja tuli vähän jälkijunassa mutta sitäkin enemmän tarpeeseen, yövalo kun on nykyisin se juttu jota ilman ei uni tule. 
kirppiksellä puolestaan tuli melkein kiire kun taivas täyttyi uhkaavilla mustilla pilvillä, mutta ehdin juuri ja juuri tekemään (tai no, vaappumaan) kierroksen läpi ja poimimaan mukaan pari kivaa löytöä ennen rankkasadetta.
50-lukulaista tiikkipuuta on jotenkin ihan kamalan vaikea vastustaa, samoin mini rodinin mahtavia vanhempia kuoseja. röyhelömekkoja meillä ei ole kovin usein käytetty, mutta kettumekko oli vastustamaton ja ihan pakko hankkia vauvalle. päivän hassu ostos oli muovinen dinosaurus - sen aion maalata jollain menevämmällä värillä (olisko neon vielä in?) ja laittaa kirjahyllyn jatkeeksi.
lisäksi ostin mukaan puoli kiloa mustikoita. luksusta, koska enää ei itse pääse metsässä kyykkimään.
illalla laiskoteltiin ruoan kanssa ja haettiin kotiin thairuokaa. tänään saa laiskotella myös tiskvuorossa oleva, eli minä. oujee.

/ here are some more founds i made from flea market today. i barely had time to go around the market before the rain came, but i still managed to find some pretty nice things. such as more clothes for the baby (i just can`t resist elder mini rodini, and the cute fox-dress was also a must).
i also bought some wooden trays and a bowl, as well as a plastic dinosaur - which i am definitely going to paint with some cool color. maybe neon?
i also bought blueberries - i am the last person going to the woods picking berries with this huge belly, hah, so having some is pure luxury.
the highlight of the day was really the miffy-lamp which came with the post. i love it, so does Astrid. later on we got lazy with cooking and picked up some thaifood - easy living for a change. lovely.

7 kommenttia:

 1. En ole mikään erityinen Miffy-fani mutta tuo lamppu on kyllä hieno! Ja näen tuon dinon silmissäni jo pinkkinä..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pinkiksihän se pitääkin maalata! :D

   Poista
 2. No minä kyllä tykkään Milla-pupusta...eläEläEläEläElä lesoile noin mahkuilla löydöillä...NIIN IHANA jos löydät toisen lähetä mulle-kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiku miffy tilattiin kaupasta ja haettiin postista:) hui, oliskin ollut mieletön kirppislöytö! Mutta jos sellainen joskus löytyy niin voi lähettää, hih!

   Poista
 3. Minäkin olen jotenkin pikkuhiljaa lämmennyt tuolle teakille vaikka vielä kodista ei yhtään löydykään. Mutta pyhä päivä miten suloinen valaisin! ♥ Kelpaa lapsenkin iltaa ja unta odotella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no eikös vaan ole mahtava lamppu! mä olen sitä jo kauan himoinnut, ja nyt kun yövalo tuli tarpeeseen niin pitihän se viimeinkin hankkia! jee :D

   Poista