lauantai 3. elokuuta 2013

lomalta

kotona ollaan, moi!
loma suomessa kesti reilusti yli kuukauden, mutta tottakai se jäi aivan liian lyhyeksi.
vaikka ehdittiinhän me tekemään paljon juttuja, kuten syömään yllinkyllin mansikoita, vattuja ja viinimarjoja suoraan puskasta, viettämään viikko helsingissä ihanassa laina-asunnossa ja taputtamaan mustasaaren lampaita, juhlimaan kaksivuotiasta Astridia jonka synttäreistä on puhuttu pitkään sekä ennen että jälkeen itse juhlapäivän, viettämään löysiä päiviä rannalla, syömään minttupuffetteja, tapaamaan suloinen uusi kummipoika, poikkeamaan mikkelissä kaksin magnuksen kanssa, käymään kirppiksillä ja hengailemaan perheen ja ystävien kanssa ynnä muuta kesäistä.
Astrid on aina ollut kova puhumaan, mutta nyt neidin suusta tulee silkkaa suomea hyvällä murteella. ihana papukaija!

vähän uutuuksiakin heinäkuu tarjoili, suunnittelemani puudeli-ja hattarakekkeritkuosit saapuivat nimittäin viljamin puotiin kankaina, ja pandoistakin saatiin uusintapainos. niistä ja muista tulevista työjutuistani voi jatkossa lukea lisää kotisivujeni yhteyteen lisäämässäni blogissa.

tukholma tarjoilee hellettä, hellettä ja hellettä joten täällä sitä nyt sitten hikoillaan kuumassa kaksiossa ja nähdään toiveunia omasta puutarhasta ja uima-altaasta. ja jos tää pallomaha+helle-yhdistelmä ei nyt ihan heti lamaannuta niin saatanpa innostua vaikka valokuvaamaan viimeisellä lomaviikollani. katotaan ny, ehkä syön vaan jäätelön toisensa perään.  

/ back home again!
we had a great holiday in finland where we spent over a month. it`s a long time though it felt too short....we did lots of things but most important, just took it easy and enjoyed the summer. Astrid has switched her talking into finnish so now we have a little 2-year-old monkey bubbling with a funny finnish accent.
my patterns puudelit and hattarakekkerit came out as fabrics during july, yey! you can read more about them and about other work stuff in my brand new blog.

it is really hot in stockholm and we are already dreaming of a own backyard and a swimming pool. i would like to take some photos in my last week of semester, though with the combination "huge belly+warm weather" i might just stay laying on the sofa, drinking cold drinks and eating loads of ice-cream.

6 kommenttia:

 1. Sopivan helteistä viimeistä lomaviikkoa pallomahalle! Hattarakekkerit on ihana, suunnittelin siitä jo ties mitä, mutta ainakin se pitäisi saada seuraavaan tilkkuprojektiin, mikä se sitten onkaan.

  Olipa mukava lukea teidän kesäkuulumisia. Niin ja meidän Pinterest-dialogi on niin mahtavaa, ihmettelen aina, että kas nyt se on löytänyt tämmöisen hienon ja tämmöisen hienon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Pinterest-juttu on ihan huippu ja mun uusin megakoukuttaja, mä oon kans aina että "mistä-se-taas-noita-ihania-löytää-pakko-pinnata" :D

   Poista
 2. Ihania kuvia,ihana loma!
  Voimia helteeseen,nimimerkillä viime kesän raskausturvotukset vieläkin mielessä..huh:)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Niina!
  Ja huh, ihme kyllä en oo (vielä) turbo-turvonnut - Astridia odottaessa taas heinäkuun helteillä olin kyllä aika elefantti ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania kesähetkiä. Lomanne näyttää menneen hieman samalla tavalla kuin omani,vaikka en tuollaisia ihania ja pehmoisia lampaita olekaan päässyt taputtelemaan. Kesäkirppistely on kyllä mahtavaa.

  VastaaPoista
 5. Loma oli kyllä ihanan leppoisa! Ja lampaat olivat maailman lauhkeimpia - kun kysyin A:lta jälkeenpäin lampaista, oli kommentti: "kakka ja pissa". se jäi siis päällimmäisenä mieleen :D

  VastaaPoista