maanantai 3. kesäkuuta 2013

viikon kuvanpuolikkaat

kesä on rantautunut tukholmaan mutta koulut jatkuvat vielä pari viikkoa, huh! onneksi viimeiset päivät tehdään oppilaiden kanssa vain kivoja juttuja kuten mennään museoon ja pidetään taidekurssi.
välillä minua huvittaa että kuviini rajautuu aina vaan puolikkaita kuvia hassuilla rajauksilla: jalka sieltä, toinen täältä. viime viikko ei tee poikkeusta.
ja kun puolikkaista puhutaan: greippiä kuluu meillä nykyisin kahta kauheammin - tytär tulee äitiinsä ja rrrrrrrrakastaa kaikkea kirpeää. greipistä taas mieleen tulee aurinko - sitä toivotaan viikkoon itse kullekin. tsau!

/ hi! nothing special around here except for the lovely summer and sunny beginning for june. how lovely!
i still have to go to work, schools are out in two weeks. luckily we only have fun things to do with my students, such as going to a museum and having an art workshop.
have a good week!

4 kommenttia:

 1. Voi kuule perhonen, nyt meillä kohta sataa timantteja kunnia paikalla ;) http://ekojohanna.blogspot.fi/2013/06/jouluaatto.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, se oliki Hattarakekkerit ;) Mutta kunniapaikalle pääsee. On aivan upea!!! Oot sä kyllä huikee! <3

   Poista
 2. Ja Hilkka mummin peitto se siellä muistuttaa ed.menneistä rakkaistamme pienten varpaiden alla! AF
  Täällä ukkostaa nyt ja on aika pimeää mutta johan ollaan nautittu helteistä. Viime sunn. pidimme Seija, Tuomo ja minä monen muun kanssa kirppispöytää tuossa lähikaupan parkkipaikalla ja lämmintä riitti.

  VastaaPoista