torstai 9. toukokuuta 2013

illallinen kahdelle

eilen päästiin Magnuksen kanssa kahden kesken illalliselle kun sisko lupautui lapsenlikaksi. oikeasti oltiin jo iltakahdeksalta kotona, mutta oli ihanaa syödä kerrankin ulkona ja ihan kaikessa rauhassa.
ravintolaksi valikoitui sen kummempia empimättä Luntmakargatanin Lao Wai, joka on keikkunut jo kauan suosikkipaikkojeni kärjessä. vaikka viime visiitistä onkin jo vuosia, ei paikka taaskaan pettänyt odotuksia - kerrassaan mahtava ja yksinkertaisen tyylikäs kiinalainen ravintola joka tarjoilee pelkästään maukasta vegaaniruoka kaiken lisäksi gluteenittomana. tätä paikkaa suosittelen todella lämpimästi, samoin pöytävarauksen tekemistä, paikka kun on suosittu ja täysi joka ilta.

ja mitäs siellä kotona sitten tapahtui silläaikaa kun vanhemmat istuivat ruokapatojen äärellä? juu, siellä mentiin nukkumaan ihan itse ilman että kenekään tarvitsi nukuttaa. eipä moista ole ennen koettu. super-nanny on tervetullut uudelleen!

/ yesterday me an Magnus got a night out when my sister promised to watch after Astrid.
we had a dinner at Lao Wai - a simple but stylish chinese restaurant which only serves gluten-free vegan food. Lao Wai has been a long time on my top 5 favorite-list, and it was about time to get a tasty dinner after few years break! i really recommendate this place but remember to book a table - it is really popular and that`s why it`s always full.

6 kommenttia:

  1. Tästä vanhempien illallistamisesta taisi siis olla hyötyä myös pikkuneidille? ;)

    VastaaPoista
  2. Kyllä vaan, tätä kutsuisin täyden kympin win-win-tilanteeksi! :)

    VastaaPoista
  3. Super-nanny ja sen supertyttö nauttivat joka hetkestä huumorintajuisen kultsun hoitamisesta:)Tullaan mielellään uudestaa!! Haleja!!

    VastaaPoista