sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

viikonloppuna

tämä viikonloppu on ollut mahtava. aurinkoa, itsetehtyä näkkileipää, ilta ulkona ja nostalgista suomalaista tangoa a`la Darya&Månskensorkester, kaupungilla kävelyä kevättennareissa ja lounas parhaalla nybrogatanin korvmojenilla eli suomeksi snägärillä. sitten vielä vähän lisää aurinkoa, sitruunajäätelöä sekä uusi matto keittiöön. ja mikä parasta: me ollaan kaikki terveitä! 
oi ilo!

/ this weekend has been great and the sunny spring is finally here, yey! 
yesterday me and a friend of mine went out eating dinner and listening some nostalgic finnish tango played by here so popular Darya&Månskensorkester. today me, Astrid and Magnus took a walk downtown, ate lunch, enjoyed the sunny weather and had some ice-cream. we also found a new carpet to our kitchen because i just couldn`t resist the colors. 
the best of all this fine weekend: none of use is sick! oh joy!  

2 kommenttia:

  1. Kylläpä meidän Frida tykkäisi tuosta viimeisen kuvan hepasta. Meillä on edelleen vanhemmat sairaina. Tennareilla talsitaan korkeintaan lääkärille kysymään, onko tämä nyt keuhkokuumetta.

    VastaaPoista
  2. Kun ostin hepan kirppikseltä, myyjä kertoi että sen nimi on Api. Meillä se on ihan heppa vaan. Koettakaas nyt parantua, toivottavasti vika ei ole keuhkoissa! Meilläkin kyllä yskittiin aika rajua yskää keuhkoja myöten yli kuukauden päivät, nyt se on onneksi helpottanut.

    VastaaPoista