keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

pikkutipuja ja suuria uutisia

niin se alkutalvi vaan mennä sujahti ja toivottavasti vihonviimeinenkin tauti on nyt selätetty.
ja voi pojat, tämä kevät ei todellakaan ole ollut se kaikista helpoin. mikään ylimääräinen ei ole innostanut eikä huvittanut, ei edes oma blogi. viimeiset kolme kuukautta minua on lisäksi vaivannut aivan järkyttävän tajuttoman kamala väsymys, ellotus ja pahoinvointi.
ehkä jo arvaattekin miksi?
kroonisen vauvakuumeen saldo on lokakuussa syntyvä pikkusisarus.
nyt aletaan onneksi jo olla kolmasosa voiton puolella, se kamalin pahoinvointi on muuttunut näläksi ja odotan innolla kasvavaa mahaa. hiphei, kohta täällä taas vaaputaan!

/ this spring has not been easy. the whole family has been really sick as you already know, and besides that i`ve been really really tired and feeling ill the last three months.
already guess why?
yes, there are also some happy news: another baby is on its way!
thank god the first months are now history and i am starting to feel myself again. the nausea has turned into hunger and i am just waiting my belly to grow. if everything goes well Astrid is going to have a baby sister or brother in october. yey!

22 kommenttia:

 1. oi ihanaa! tai siis ei toi ällötysellotus mutta tuo uutinen. voi hyvin umma!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa!! Paljon onnea! Joko Astrid odottaa innolla uutta tulokasta? :)
  Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! me ei olla vielä kerrottu Astridille mutta kohta täytyy jo varmaan paljastaa miksi äidin maha paisuu ;) Aurinkoa sulle myös!

   Poista
 3. Onnea...mullakin tekis mieli vauvaa...meiän iskä on ehkä erimieltä asiasta!....epistiii!

  VastaaPoista
 4. Happy happy news! Congratulations xx

  VastaaPoista
 5. voi vitsi! Onnea oikein paljon! :) Kun luin tota sun tekstiä meni oikein kylmät väreet, sillä munkin blogissa on jostain syystä ollut hieman hiljaista viimeiset kolme kuukautta, eli joo meillekin on tulossa vauva syys/lokakuussa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, vau, ihanaa!!! onpas meillä sama ajoitus ;) hurjasti onnea sulle myös!

   Poista
 6. siis onnea vielä ja kiva, kun saadaan seurata vauva-juttuja blogin kautta :)

  VastaaPoista
 7. Ihana uutinen, onnea! Minkäs ikäinen teidän Astrid sitten on kun isosiskon tärkeän pestin saa? Meidän Astrid oli tuolloin 2,5 vuotias ja vaikka välillä on rankkaa, niin kyllä on niin ihana nähdä miten tärkeitä sisarukset toisilleen ovat ja miten kivat leikit heillä on jo nyt.. niin ja jos poika sattuu tulemaan ja hyvää nimeä kaipaatte niin meidän pikkuveli on Evald :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Astrid on 2v3kk kun pikkusisarus syntyy eli samalla ikävälillä mennään kun teilläkin. Jännää ja mahtavaa kyllä nähdä millainen sisarussuhde lasten välille kehittyy. Ja kiitos nimivinkistä, pistetääs korvan taa ;)

   Poista
 8. Voi! Kauhiasti onnee, voi kun ihanaa!

  VastaaPoista