keskiviikko 20. helmikuuta 2013

syfestival

tältä näytti lauantain käsityömessuilla eli syfestivaleilla. paljon lankoja, tilkkutöitä, kankaita ja vaikka mitä inspiroivaa ja ihanaa. tuliaisiksi ostin puuvillaa ja silkkisekoitetta keväisissä sävyissä sekä pari kivaa opaskirjaa. tää taitaakin täällä aloittaa virkkuutreenit, viikonlopun riennot eivät nimittäin suinkaan parantaneet perjantaina alkanutta flunssaani, päinvastoin, ja vuoteenomana ollaan taas. voi plääh.

/ here`s some pictures from saturdays syfestival, a handicraft fair me and my friend went to. it was full of beautiful and inspirational materials. i bought some yarn in light colors and some fine guidebooks help me to find something to knit and crochet. i want to start crocheting because i really am not mastering it - yet.
weekend was really fun but it did not cure my flu which i caught last thursday - i stayed in bed all friday hoping it would get better and i would have energy trough the weekend - and somehow i did - but now it got worse and i am back in the bed feeling really sick again. blaah.

4 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia! Ihanaa väriterapiaa jälleen kerran. On se vain niin että värit (missä tahansa muodossa) piristävät arkea ja harmaata päivää. Itse olen vain melko arka käyttämään kirkkaita värejä muuta kuin pieninä annoksina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! kyllä tää kai pian tästä hellittää....toivotaan! värit on kyllä ihania ja ihan niinkuin sanoit, piristävät kummasti. noi messut oli varsinkin yhtä väriterapiaa :) itsekin olen huono käyttämään kirkkaita värejä, ehkä just siksi kun niillä on niin suuri ja voimakas vaikutus.

   Poista
 2. Ihania laimeita värejä noissa pyöreissä kerissä. Mekin ollaan kamalassa flunssassa...paitsi että päästin Tuomon risteilylle..eli kävivät siellä teidän rannassa. Olen yrittänyt käydä töissä vaikka henkeä salpaa. Pitäis varmaan mennä lääkäriin. Ehkä tää onkin jotain muuta kuin virus.
  Seija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voiei, tylsää jos sielläkin ollaan sairaina! paranemisia! toivotaan että se on vaan virus, mulla ainakin tuntuu kurkussa.

   Poista