perjantai 22. helmikuuta 2013

sunnuntain kirppiskierros

sunnuntaina tehtiin puolikuntoinen kirppiskierros joka aloitettiin drottninggatan 81:sta. tämä citykirppis asui vielä syksyllä bilebaikka-ravintola Strandissa hornstullissa, mutta muutti tammikuussa keskustaan ja on auki joka sunnuntai aina toukokuuhun saakka.
myyjiä oli paikalla mukavasti ja myytävänä oli tälläkertaa lähinnä vaatetta. jos haluaa uudistaa garderoobinsa pilkkahinnalla niin tämä voi olla se oikea osoite. mun vaatekaappi sai ainakin mukavaa lisäväriä kevääseen, jee!
samalla kierroksella kipaistiin myös Hötorgetin antiikkikirppiksellä, josta puolestaan voi löytää vaikka minkämoista kuriositeettia astiakaappiin ja hyllynkoristukseksi.
löytöjä siis tehtiin mutta niistä lisää myöhemmin. ja se loppusunnuntai menikin sitten teekupposen äärellä niiskuttaessa. onneksi nyt on jo terveempi olo!

/ we went to a few flea markets on sunday. there is this quite new flea market in drottninggatan 81 which is perfect if you want to find some new pieces to your wardrobe. we also took a look at the flea market in Hötorget, which mostly sells antique, porcelain and that kind of stuff. that is the place to find some treasures!
rest of that day we just drank warm tea. gonna tell about the treasures later on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti