perjantai 1. helmikuuta 2013

piirtäjä

innostuihan se lapsi piirtämisestä!
melkein jo ehdin huolestua kun kuvien tekeminen näytti jäävän liitujen ja kynien järsimiseen ja niiden järjestelyyn. no ei vaiskaan, minä jos kuka tiedän että joskus inspiraatioita voi kypsytellä pitkään ja ne kuvat tulevat sitten kun ovat tullakseen. nyt onkin sitten meneillään luova kausi, näitä meheviä viivapiirroksia kun syntyy usea päivässä.
puoli huvia piilee tussin korkin avaamisessa ja sulkemisessa, ja onhan tuo oikeasti aika ratkaiseva taito, noin niinkun lopputuloksen kannalta.

/ Astrid has finally started to draw. she used to only eat and organize the pencils. now she makes big drawings on a big paper  with lots of movement with my crayons and marker pens, which she by the way loves to open and close. that must be half the joy.

6 kommenttia:

 1. :D :D :D Ihana taiteilijanalku! Voi kuinka pienestä asiasta saa aikuinenkin hymyn huulille kuin toisen tussin avaaminen/sulkeminen ^^
  Ja hienoja viivojahan se Astrid piirtelee. Nuo ovat aarteita sitten joskus, ensimmäiset piirrokset. Minä toivon että toinen kummipoikani innostuisi piirtelystä enemmän kuin ensimmäinen, jotta kummitäti saisi seinälleen jonkin kivan viivapiirroksen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih, eiks ookkin hienoja viivoja? me laitetaan kaikki piirrokset talteen, mutta saa nähdä missä niitä sitten parin vuoden kuluttua mahdetaan säilyttää, jos tää tätä vauhtia jatkuu niin voi tulla pian tilanpuute! :D

   Poista
 2. Meinaatko ettei tuohon valkoiseen sohvaan tullut yhtään viivaa? =)
  kumitäti...hyvin ylpeä sellainen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei muuten tullut viivan viivaa sohvaan. mutta taktikoitiin kyllä ja laitettiin mustat vaatteet päälle :)

   Poista
 3. Hyvät värit! Jotain tuollaista sinisävyistä tai mustaa toistamallahan sais hienon printin verhokankaaseen tai vaikka tapettiinkin! :)

  Jätin sulle tunnustuksen tuonne mun blogiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on jännää mitkä värit Astrid valitsee piirroksiin - joihinkin on tullut tosi hienoja väriyhdistelmiä! ja voisi muuten olla myös hieno kankaana tollanen viivarykelmä! kiitos vinkistä :)

   Ja suurkiitos tunnustuksesta! jee!

   Poista