lauantai 26. tammikuuta 2013

talvista

blogini näyttää elävän elämänsä kaamosta mutta onneksi valon määrä lisääntyy oikeassa elämässä. en tiedä mihin aikani käytän kun niin harvoin ehdin tänne. sovitaan nyt vaikka että meneillään on sillointällöin-kausi, toivottavasti vain tilapäisesti.
arki on ollut perusmukavaa ja vähän kiireistäkin uusine rutiineineen. meillä myös podetaan edelleen kovaa muuttokuumetta mutta ratkaisuja ei ole tehty suuntaan eikä toiseen. ei niin työpaikan puolesta eikä sen uuden isomman asunnonkaan. kovaa keskustelua kyllä käydään eri vaihtoehdoista ja onkin jännää miettiä missä meidän poppoo on vuoden kuluttua. ehkä vielä samassa paikassa, ehkä ei. dittan o dattan, saas nähä.

/ hey! i don`t know what i am doing when i never make it here updating my blog. let`s just say this is a short and temporary low-blogging-season.
everything has gone well in kindergarden for Astrid and our everyday life is just fine with it`s new routines. we are having lots of discussion of our future though: where to live, what to do and how we would like life to be. right now everything is wide open and it is exciting to see where we are going to be in a year. maybe there isn`t going to be any bigger changes, maybe yes. we`ll see.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti