maanantai 28. tammikuuta 2013

sairastuvasta terve!

ei taideta olla ainut lapsiperhe jonka kotona sairastetaan tällä hetkellä?
juuri kun oltiin saatu arjen reunasta kiinni, iski lapsoseen kuume ja ihmeellinen pilkkutauti. täällä nyt vähän jännäillään onko se sitä vesirokkoa vai jotain aivan muuta.
joka tapauksessa neljän seinän sisällä ollaan ja visusti, veikkaan että vähintäänkin koko viikko.
teletapit on muuten sitten tässä huushollissa nähty ja koettu ja jo ihan out ilmiö - uudeksi idoliksi niiden tilalle on astunut kukas muu kuin pippi långstrump. aika ruotsalaista, eiks?
fanituksen tasosta kertonee se, että kun magnus viime viikolla kysyi päiväkodin lasten nimiä, oli vastaus: tommi....annika...pippi. ja tänään ollaan kyllä turvauduttu vähän tavallista enemmän television ja peppi-sarjojen lumovoimaan. eikai tuo siitä pilalle mene?

/ Astrid is sick....again. gee, i guess i just have to get used to the fact that she is going to get all the illnesses in the world from the kindergarden. oh well, we have been taking it really easy today and watching pippi långstrump (or pippi longstocking) on tv. she is Astrids idol number on at the moment. when magnus asked her the names of the other kids in kindergarden the other day, the answer was: tommy, annika....pippi. so swedish! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti