lauantai 5. tammikuuta 2013

helsingin kautta

tjena tukholma, kotona ollaan!
kotimatka taittui helsingin kautta jossa vietetiin mahtava kolmen päivän miniloma. saldona salmiakin ja turun sinapin lisäksi on yksi tuore muumifani joka haluaa kuunnella tauotta sitä todella helposti päähän soimaan jäävää tunnaria, yksi uusi suosikkilankakauppa (ihana snurre) hietalahdenkadulla, sekä harvinaisia mutta sitäkin arvokkaampia hetkiä ystävien seurassa.
Kiasma on helsingissä aina ihan måste, ja siellä vietettiin tälläkin kertaa aikaa. suosittelen lämpimästi tämänhetkistä tosi kyseessä- kokoelmanäyttelyä joka on auki maaliskuulle saakka, se oli hieno!
joululoma venähti kaikkiaan yli kahden viikon mittaiseksi ja niin pitkän pätkän jälkeen on melkein jännää palata taas kotiin ja tuttuihin kuvioihin. tai ei sittenkään ihan kokonaan tuttuihin, viikonlopun jälkeen on edessä aika iso muutos kun Astridin aloittaa förskolanin. arjen pyörteet, here we come!

/ we are back home from holidays! on our way back home we stayed few nights in helsinki, my former hometown. we always go to Kiasma to see some art and to meet friends. this time i was impressed by the reality bites-exhibition. Astrid enjoyed the big museum and its architecture (specially the echo) as well.
after this weekend the daily routines are back. well, not quite: my little baby-girl is going to have her first day at kindergarden on monday! e-x-c-i-t-i-n-g!

2 kommenttia:

  1. Voi noita kiharoita! Vähänkö käy kateeksi. Onnea päiviksen aloitteluun.
    Seija

    VastaaPoista
  2. näkisitpä kikkarat joskus kylvyn jälkeen, niistä tulee oikea megakiharapilvi :) vaan auta armias jos hiuksia yrittää harjata tai laittaa saparoille....ei onnistu, ei sitten millään!

    VastaaPoista