maanantai 3. joulukuuta 2012

se mitä tarvitsen

asunto kylpi aamulla kirkkaassa auringonvalossa ja talvi näyttää tulleen kertarysäksellä. ulkona oli niin kylmä että armi nosteli kävelyllä tassujaan ja villatakkeja tarvittiin peräti kaksin kappalein.
me lähdettiin kaupungille hoitamaan jouluostoksia ja päätettiin mennä yhdessä ulos lounastamaan. nytorgetin Urban Deli ei taaskaan pettänyt odotuksia ja Astrid viihtyi kerrankin syöttötuolissaan niin kauan että ehdittiin syödä salaattiannokset rauhassa. ihanaa! joskus kunnon lounas ja vaniljajäätelö on vaan juuri se juttu mitä tarvitaan.

/ today has been really sunny and extremely cold. Armi was lifting her feet on our walk, and i had to wear extra pullover trying to keep warm.
we went to do some christmas shopping and decided to eat lunch in Urban Deli. Astrid enjoyed herself as well and for once we got to eat our delicious sallads in peace. just lovely! sometimes it is really worth ordering ice-cream.

8 kommenttia:

 1. The light on your wall really is beautiful! It is so dark and rainy here, it's good to see your snowy pictures :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The snow lightens up everything and that is so great, even if it is really really freezing cold, hrrrrrrr ;)

   Poista
 2. Auringon toivossa tässä kitkutellaan päivästä toiseen tälläkin puolella lahtea!

  Inspiroiduin tuosta tarvelappusesta ja askartelin myöhäisillan aktiviteettina oman ulko-oveen ja blogiinkin. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkasin blogiisi - tosi hauskaa että laitoit idean kiertoon! Lappunen inspiroi meitä lähimmällä bussipysäkillä, olisi varmaan tarpeellinen yhdessä jos toisessakin paikassa!

   Toivottavasti saatte aurinkoiset pakkassäät pian sinne myös :)

   Poista
 3. Aivan ihana idea tuo "ta det du behöver" <3 Pitää laittaa muistiin ja vaikka toteuttaa tuo jossain kaupan ilmoitustaululla ^^ Ilmaiseksi hyvää mieltä ihmisille!

  VastaaPoista
 4. Niinpä, toimis varmaan hyin myös työpaikalla, meillä ainakin ollaanhyvin stressaantuneita näin ennen joulua. Idea kiertoon vaan ja iloa levittämään :D

  VastaaPoista
 5. Ikävä teitä ja varsinkin pientä mussukkaa (en tarkoita Magnusta enkä sinua) Taitaa olla joulukiireitä kun joka päivä (siis monta päivää) on ollut samat kuvat. Täällä laiska porilainen vanhus???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt on kyllä niin kiirus että huh-huh....yritän ehtiä päivittämään blogia viikonloppuna, jos saisin vaikka työt hoidettua tällä viikolla! Toivotaan! Terkut Poriin :)

   Poista