lauantai 29. joulukuuta 2012

neulos

loma ja joutilaisuus on inspiroinut minut kutomaan. on jo aikakin, viimeksi tartuin puikkoihin raskauden loppumetreillä eli puolitoista vuotta sitten.
mintunvärisestä villalangasta valmistuu Astridille pitkä villatakki ja oranssista langasta siihen sopivat taskut. ajatuksissa pörrää myös huppukaulahuivi tai ainakin lankojen ja bambupuikkojen hankinta. huvittaisi kokeilla myös kuvioneuletta ja jotain mohairista...tupsupipokin olis kiva, ja villalegginssit ja ja ja...

/ i got inspired and started knitting again - it`s been a long while since i last did it. actually it was before Astrid was born so it`s about time! at the moment i am making a mint green woollen cardigan with orange pockets for my little girl. fun and relaxing, love it!

4 kommenttia:

 1. Ihailtavaa kun jollan pysyy koukut ja langat käsissä. Itsekin olisi mukavaa tehdä jotain kivaa itselle tai muille jos osaisi. Sellaiset pitkävartiset sukat olis kivat. Pitänee vihjailla "anopille" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti neulomista, vaikka tekisi vain suoraa ja kaulahuivin. Mulle se on ainakin tosi hyvä keino rentoutua, ja sitten tulee vielä kiva olo siitä että saa jotain tehtyä. Vaikka villasukista jätän kyllä äidille aina tilauksen :)

   Poista
 2. ihanaa, neulomista! mullakin on täällä aluillaan kietaisukauluri ja sitten ajattelin jatkaa siitä myssyyn samoilla langoilla. aika hitaasti etenee kuitenkin ;)

  VastaaPoista