sunnuntai 30. joulukuuta 2012

kasarii ja ysärii

nostalgiavaatteet, my oh my. voin paljastaa vinkkinä kaikille 80- ja 90-luvun vaatteista syttyville että kouvolan femmatorilta löytyy takuuvarmasti aivan järkyttäviä ylilyöntejä. ja jos oikein tuuri käy niin voi sieltä hienojakin vaatekappaleita löytää. tai no, miten sen kukin ottaa.
itse en voinut olla ostamatta lasten geometriskuvioista pinkkiä teepaitaa ja pystyraitapöksyjä jotka molemmat kirkuivat ehtaa kasarinostalgiaa! superkäheetä, varsinkin jos niitä ei käytä yhtäaikaa niinkuin  kultaisina lapsuuteni vuosina varmaan tehtiin.
ja niistä ylilyönneistä: samaisen kaupungin fidalla kiikkui marimekon vuoden `88 haihatti-kuosinen ylisuuri pussittava paitapuseron tapainen. ja nyt on tultu siihen elämän pisteeseen että sekin oli vaan ostettava, vaikka meneekin makeen ja kamalan äärirajoilla. nähtäväksi jää kuka sen päälleen uskaltaa pistää vai päätyykö takaisin fidan hengarille.

/ sometimes you can find the most awful vintage clothes on flea markets, specially the ones from 80s and 90s. but sometimes you can find clothes that are in between and it is hard to say whether they are really ugly or just really neat.
i found a pink and really much 80s kids t-shirt with geometrical pattern as well as striped trousers which i just couldn`t leave behind me. they might be really cool but only if you won`t wear them at the same time.
and taking about the really really ugly founds: i also bought a handmade oversized vintage jacketish (i am not really sure what it is) made from marimekkos haihatti-fabric from golden year 1988. if it ends up back to the flea market or do i dare to wear it, that remains to be seen.

5 kommenttia:

 1. Taas niin makeita löytöjä, oih! Laitapa joskus kuva tuosta alimmasta päälläsi, ois hauska nähdä! Jotenkin siinä ihanan ja kamalan välimaastossa on jotakin hyvin koukuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. juu, täytyykin laittaa kuva! vaikka voin jo näin etukäteen kertoa että näytän toi vaate päällä lähinnä jättimäiseltä hileomenalta kahdella tikulla. hehee. saattaa olla että vaate saa jonkinlaisen tuunauskäsittelyn ennenkuin sitä oikeasti voi käyttää :)

   Poista
 2. Oi Vau! Ihan huiput! Näitä just mäkin yritän bongata! Ja ihan huippuja ne sun aiemmat löydöt myös, kuten retrolelut! Parhaita! Marimekosta puheen ollen... En henkkoht lämpene sellaiselle ihan perus-marimekolle. Unikkoverhoa ja niin.. Kyllä sä tiedät varmaankin mitä tarkoitan, mut jotkut jutut kyllä hauskoja! Nyt oon yrittänyt epätoivoisesti löytää juhlavaatteita hääkekkereile. Bongasin jo mekon kyseiseltä firmalta. Satu Maarasen suunnittelema calluna-mekko. Mutta tietty, koko Suomesta myyty loppuun :( soitin jo skånegatanin liikkeeseen ja lupasivat jo lähettää mulle Suomeen. Meni 5min ja soittivat perään, että pomo kielsi ulkomaille myymisen. Höh. Mitä luulet, oisko kiva mekko? Jos sua kiinnostaa ilmainen lounas, heh,niin maksan mieluusti korvauksen , jos sattumalta olisit Tukholmassa

  VastaaPoista
 3. Niin, kone jumiutui äsken. Mutta en missään nimessä ahdistaa tällä. Heitin vain ilmoille tämän, jos sattumalta olet asioimassa sinne suunnilleen tai muuten vain hetki ois sopiva. Tai mikä ikinä. Ei paineita tästä siis. Haikailin itsekin jo reissusta sinne. Harmi vain et nyt esim just ne meille sopivat päivät oli täyteen buukattuja tai överihinnoiteltuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä viikolla en mitenkään päin ehdi lähelle söderiä mutta myöhemmin ens viikolla olin kyllä kaavaillut siellä piipahtamista.... Laita mulle meiliä jos ens viikolla ei ole liian myöhäistä, niin voidaan keskustella asiasta ;)

   Poista