sunnuntai 4. marraskuuta 2012

päivitys

taas on pitänyt niin kiirettä että päivitykset ovat jääneet pahasti paitsioon. ja ei kai se nyt ole ihmekään kun on ollut syysloma ja kaikki. sitä on fikailtu sinne ja tänne, syöty entistä enemmän omenapiirakkaa, tavattu magnuksen perhettä ja käyty kaupungilla kenkäostoksilla.
talvipopojen hankkiminen ei muuten aina välttämättä ole kovin kivaa, varsinkaan jos yksivuotias päättää, että jalan mittaaminen on kamala asia, alkaa kirkua ja heittäytyy veteläksi. mikä onni että meitä auttanut myyjä arvasi että Astrid tykkää barbapapoista, ja vielä suurempi onni oli kun saatiin kenkien lisäksi barbabok kotiin viemisiksi. suurkiitos siitä, Åhlensin kenkäosaston ihana täti!
meillä on viime päivinä kaivettu esiin viimeisetkin talviromppeet jotka odottavat toistaiseksi käyttöään erinäisissä läjissä. minä olen saanut myös aikaa piirtelylle ja uusien kuosien suunnitelulle, oijoi miten ihanaa!
uudet tuulet joista aiemmin mainitsin ovat laantuneet hiukan, ja yhtäkkiä tuntuukin ihan hyvältä vaihtoehdolta jatkaa toistaiseksi samassa työpaikassa. eniten olen kriiseillyt sitä ettei aikaa jää työn ja työmatkojen  lisäksi mihinkään, mutta siksi juuri onkin huippua saada muutaman päivän syysloma ja edes jotakin luovaa aikaiseksi. ja eihän sitä ikinä tiedä mitä siellä työrintamallakaan tulevaisuudessa tapahtuu, onneksi.
kivaa alkavaa viikkoa ja valoa marraskuun pimeyteen!

/this week i`ve been just too busy to update my blog. i`ve had some days off from work which i`ve spent mostly by drawing and creating some new patterns. wonderful to finally get some time to do creative stuff, pure luxury!
we`ve also been having fika here and there, meeting magnus family and shopped some winter shoes for Astrid. i must say that is far away from the things i like to do, specially when your one-year-old suddenly decides that the measurement of her foot is a terrible thing to do and starts to scream and gets all spaghetti. thank god there are these shoe-selling-persons who probably sees it kind of often and knows exactly how to react. and thank god our person knew exactly what Astrid loves, and gave us not only professional help but also a barbapapa toy! thanks nice lady from Åhlens, you totally made our day!

have a great week!

6 kommenttia:

 1. Täällä odotellaan talvea ja ilmesesti se onkin tuloillaan, tiedotteet ovat luvanneet jopa 20 senttiä lunta! :o
  Joten täälläkin talvikengät pitäisi löytää ja hankkia. Siellä oli mukava ja kekseliäs kenkäkaupan täti :)
  Hienoa että siellä on luovuuskin valloillaan. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho, onnea vaan sinne lumentulolle, täällä mittari näyttää plussaa vaan. tulis vaan lunta jo tännekkin :)

   Poista
 2. Glad that you have had some time for yourself. It is so hard to fit everything in when you have children! Armi looks very content :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. it really is percious time, i haven`t realize it untill now - and i thought i was busy when Astrid was just a small baby...:)

   Poista
 3. Onkos noi Lomonosovit teidän uusia kuppeja? Ihanaa mintun vihreää... Katselin muuten telkkarista justiinsa Syksyn sävel lähetystä vuodelta -94. Se on niin huippu ohjelma, jos olen kotona yksin nauran ääneen niitä toinen toisiaan upeampia pukuja, hiustyylejä ja esiintymistapoja. Voi pojat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kupit on anoppilan kahvitteluhetkiin! oh, ysärimuoti on ykkönen heti kasarimuodin jälkeen, hihii!

   Poista